Merhaba abilerim ablalarım (pek olacağını sanmıyorum ama :D);

Ben teknoloji aşığı bir çocuğum.(İnternet cafede oyun oynayanlardan değil :D)1999 Nisan doğumluyum.Yani 15 yaşındayım.Kendimi bilgisayar konusunda oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum.Gerek grafik, gerek yazılım gerekse de webmaster lık alanında kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Bilgisayar Mühendisliği okumak istiyorum.Şu an lise 1. sınıftayım.İstanbul Bahçelievler' de Dede Korkut Anadolu Lisesi'ne gidiyorum.Okuduğum okul eğitimi vb. yönleriyle oldukça iyi.

Yakın bir zamanda C diline başladım.3-4 ders bitirdim(Dersler yaklaşık 20'şer dakika.)İlk programımı yazdım C dilinde.Ortalama hesaplama programı.Kodları;

Denemek isteyenlere :D;

http://www.mediafire.com/download/7t5fp3co8mgp83e/hakan_not_hesaplama.exe

Dediğim gibi bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.C diline devam etmelimiyim?Ve ya hangi dili öğrenmeliyim.Malum yaz tatili geliyor yaz tatilinde bir dili kavrarım diye düşünüyorum.Lise'ye bu yıl başladım.Başlar başlamaz bir arkadaşımla tanıştım benim gibi bilgisayar sevdalı.Beraber wordpress tabanlı bir teknoloji blogu kurduk;
www.bilgisayarlayasiyorum.com
Bilgisayar mühendisliğini istanbul da okumak istiyorum.Bu konu hakkında onlarca forumu,sözlüğü gezdim.Bu işin en önemli tarafı kendini geliştirebilmek imiş.Ben bu konuda sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum.Zira üniversiteye altyapılı olarak gideceğim.Bu arada altyapı varken akademik başarıyı da unutmuyorum.Derslerime çalışıyorum yani :D
Sizin bana tavsiyeleriniz nedir?Nasıl bir yol izlemeliyim?Hangi derslere ağırlık göstermeliyim?Hangi dili öğrenmeliyim vb vb.