ParaGon adlı üyeden alıntı

bu isim üzerinden reklam yaparak veya başka herhangi bir sebepten ötürü gelir sağlama amacı güdersen senin için daha kötü sonuçlar doğurabilir.

Sana yapabileceğin en iyi şeyi söyleyeyim.

1.Domaini kullanma. seninle irtibata geçmelerini bekle. eğer seninle irtibata geçerlerse duruma göre domain bedelinin karşılanması halinde olmuyorsa bedelsiz olarak transfer etme seçeneklerini değerlendir.

2. İlla domaini kullanmak istiyorsan bir wordpress sitesi aç. güzel bir tema kur. Başlıkta o bankayı öven bir başlık kullan. Örnek : ABC Bank Fan Sitesi (veyahut öyle birşeyler.) İçerik olarak o bankanın bir fan sitesiymiş gibi sadece o bankanın ürünlerini tanıtan yazıları ve olumlu yöndeki (bu kısma özellikle dikkat et..) haberleri yayınla. domain düşene kadar bu şekilde idare et. düştükten sonra da alma. Sitede reklam yayınlama.

Ek Olarak: 2.seçeneği değerlendirmen halinde wipo davası açılırsa domainin sende kalma ihtimali bile doğabilir. böylece şirketin seninle uzlaşması için 1-0 öne geçmiş dahi olabilirsin.


Millet google.xx uzantılı sitelerle kazanıyor bunlamı kazanılmayacak. Markalar kanununda belli şartları var, bankayla ilgili bir şey yapma, git bir film indirme sitesi kur, blog kur neyine gelsin alsın kolaysa.