sefer alganın kitabıda var c# 4.0 ama kitapdan birşey anlaşılmıyor en güzel uygulamalı örnek üzerinden gitmek.. takıldığın noktada kitaba başvurmak.. kitapları alalı uzun zaman olmuştu ilk aldığımda 2 hfta hevesle okudum
-sayısal loto
- hesap makinesi
- not hesaplama
- kronometre gibi basit programalar yaptım ama sonra yoğunluktan dolayı bi bıraktım bırakış o bırakış..
şimdi bi program yapmak istiyorum... Askeri personelim ve Bölük Astsubayı programı yapmayı istiyorum.. Terhis, izin belgesi, yoklama vs.vs şeyleri otomatik hazırlayabilecek. ama sadece istemek yetmiyor :)
-sayısal loto
- hesap makinesi
- not hesaplama
- kronometre gibi basit programalar yaptım ama sonra yoğunluktan dolayı bi bıraktım bırakış o bırakış..
şimdi bi program yapmak istiyorum... Askeri personelim ve Bölük Astsubayı programı yapmayı istiyorum.. Terhis, izin belgesi, yoklama vs.vs şeyleri otomatik hazırlayabilecek. ama sadece istemek yetmiyor :)
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, ben de ilk 100 sayfasını bir günde çalışmıştım İhsan Karagülle'nin kitabının, fakat sonra işler karışmaya başlayınca bırakmıştım. :D
Bilgileri tekrardan hatırlamanız zor olmaz, uygulamaları tekrardan bir yaparsanız bir sıkıntınız kalmaz diye düşünüyorum, biraz sql filan da biliyorsanız işin rahatlıkla üstesinden gelebilirsiniz.