İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Nişantaşı şubesi olarak 2008 yılında yeni binamızda hizmet vermeye başladık ve sizlerle beraber büyümeye devam ediyoruz. İngilizce ile alakalı bütün alanlarda eğitim vermekle kalmayıp, İngilizce öğrenmek isteyen kişilere hem danışmanlık hem de yol göstermek adına birçok bilgilendirme amaçlı site hazırladık. Bu sitelerden bir tanesi de http://www.nisantasiingilizkultur.net dir.


Bu sitemizde İngilizce kursu seçerken nelere dikkat etmeliyiz, ders- saat kavramı, İngilizce kursu ortalama fiyatları, kur- seviye kavramı, Fiyat analizleri, çocuklara yönelik İngilizce fiyatları, Özel dersler hakkında fiyatlar, sınav İngilizcesi fiyat politikaları ve örnek İngilizce kelime ve videolar hazırladık. Bilgilendirme amaçlı hazırlanan sayfalarımı okumanızı şiddetle öneriyoruz.
Ayrıca İngilizce eğitimleri hakkında detaylı bilgilendirmeler almanız adına bazı bilgiler bu sitede mevcut. İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Nişantaşı şubesi olarak hizmetlerimizi ana başlıklar altında topladık. Genel İngilizce bilgilendirmesi, Sınav İngilizce bilgilendirmesi, eğitimleri, hazırlık sınavlarına yönelik İngilizce çalışmaları ve programları, İngilizce konuşma sınıfları bilgilendirmesi, çocuk İngilizcesi eğitimleri, yds, ielts, toefl ve toeic sınavlarına hazırlık eğitimleri ve kurs seçenekleri, yurtdışı eğitim programları (İngiltere dil kursu, Malta dil kursu, Amerika dil kursu, Kanada dil kursu programları) ve ücretsiz yurtdışı eğitim seminerleri hakkında detaylı bilgileri sitemizden alabilirsiniz.
Sizde İngilizce öğrenmek adına kararınızı verdiyseniz ve sizin için en uygun İngilizce dil kursunu arıyorsanız bizimle iletişime geçmeden karar vermeyin diyoruz.