lostyazilim
tr.link

Bu proje tutar ! (?)

17 Mesajlar 6.295 Okunma
lstbozum
tr.link

panteist panteist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek grafik/matbaa/php
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 80 / 64
  • Ticaret 3, (%100)

mizraklar adlı üyeden alıntı

Merhaba Arkadaşlar,

Fikriniz gayet güzel inşallah başarılı olursunuz..

Benimde bir fikrim var lakin fırsat bulup hayata geçiremedim..

onlinekazık adında çok orjinal bir proje fakat zaman yok :(

zaten en büyük sorunumuz zaman oluyor. Aslında en büyük bahanemizde zaman oluyor.

Ek Olarak:

ermaneray adlı üyeden alıntı

alan adı iş yapar gerisi hikaye alan adınız var mı bu projeye uygun

alan adı bulunur. 8-10 alternatif var. seçicez
tavsiyeniz var mı ?

wmaraci
reklam

mizraklar mizraklar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Elektronik Müh.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 34 / 35
  • Ticaret 0, (%0)

panteist adlı üyeden alıntı

zaten en büyük sorunumuz zaman oluyor. Aslında en büyük bahanemizde zaman oluyor.

Merhaba Arkadaşlar,

benim kisi Bahaneden ileri.
Ben bireysel çalışıyorum bu konularda.. tek başınada ancak yetişiyorum. evin işleri çalıştığım firma derken ancak akşamları 2 saat kalıyor bana onda da insan yorgun olunca pc bana bakar ben pc ye :) tanışıyormuyuz gibisinden :D
panteist

kişi bu mesajı beğendi.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
o kadar üst düzey profesyonel site varken niye olmayacak riske giriyorsunuz ki ? tutmaz. tutarsada sadece grafik alanında veya web alanında iş olanağı sağlanır üyeniz az olur.

panteist panteist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek grafik/matbaa/php
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 80 / 64
  • Ticaret 3, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

o kadar üst düzey profesyonel site varken niye olmayacak riske giriyorsunuz ki ? tutmaz. tutarsada sadece grafik alanında veya web alanında iş olanağı sağlanır üyeniz az olur.

Grafik ve web alanından talep çekmek en kolayı.
Amacımız ev hanımları dahil her alandan talep edilmek.

wmaraci
wmaraci

Sbaydar Sbaydar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 27 / 10
  • Ticaret 6, (%100)
domain önerisi olan yok mu? Arkadaşlara yardımcı olalım

makkaveli makkaveli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 15 / 16
  • Ticaret 1, (%100)
Domaini herkes öncelik görüyor ama Bence daha önemlisi reklam ve pazarlama. Çoğu tutmuş siteye bakın saçma sapan alan adları. bobiler, ekşi, scorp, yahoo, webarazzi, ***...vb aman aman kaliteli değiller. ama bir şekilde tutuldular. Ya ilk kez yaptılar ya da yapılanın en iyisini yaptılar.

Şöyle düşünün, Dünyanın en iyi tasarımı ve en iyi domaini ile yaptınız siteyi sonra? ertesi gün sürekli ziyaretçi mi gelecek? Reklam kısmına muhakkak bütçe ayrılacak ve bu bütçe öyle az bir bütçe olmayacak. milliyete, hürriyete çıkacak, gerekirse televizyona çıkacak (sigortam.net kadir inanır gibi) . Tabi burada önemli olan bu işe nekadar bütçe ayırdığınız.

Ankara Web Tasarım

Fikirator Fikirator WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
araştırma yaparken gördüm bende bir kaç bir şey söyleyeyim öncelikle proje ismi daha doğrusu şunu söyleyeyim bilinirlikten daha öte markalar var yani armut, freellancer, idemamam, sadeceon veya daha ne biliyim böyle siteler var. Önemli olan bu sistemlerden ayrı ne yapacağınız yani farklı olmanız gerekli ki bu markalar arasında varlığınız olsun yoksa çöp siteden başka başarısız projeden öteye gitmez bırakın reklamı, reklam daha sonra ki iş ilk önce planlamanız veya bütceniz bunu ypamaya yetecek mi veya kişisel becerileriniz ne kadar internet ortamında iyi olsanız da sonuçta sizde bir firma veya şirket olacaksınız. Şirket veya firma yönetmek zor gerçekten zor bir durum. Hevesinizi kırmak istemem ama fikir olarak diğerlerine benzeyecekse projeniz kopya içerikten öteye gidemezsiniz. Bunu da örneklemek gerekirse durum şöyle A kişisi Freelancer çalışan iş yapan birisi ve bir gün B sitesiyle tanışır bir kaç gün sonra yine B-C siteyle tanışır bir bakmış ki ikisi de aynı ha B sitesi üyesi olmuş ha C sitesinin ne kazandığına bakar A kişisi onun için bir farkı yoktur ama C sitesi farklı olsa bu senin için bir artıdır. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama anlata bildim sanırım

Farklı Düşünün!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al