Sizin burada 990 TL olarak satışa sunduğunuz sistem "incir" alt yapısına sahip bir sistem ki incir'de ücretsiz zaten. Önceden herkes üye olabiliyordu. Şimdi üyelikler kefil sistemi ile yapılıyor. Siz örneğin bana kefil olacaksınız bunun için 990 TL istiyorsunuz. Ayrıca başlangıç seviyesinde ki bir E-Ticaret sitesi açmak için 50.000 TL gerekli değil :) Bilmesek inanacağız :)
Sistemi bilmediğiniz halde yorum yapmanız üzücü. İnsan bilmediğinin cahilidir. Açıklayayım.
Senin kafanda internet sitesi açmak 19TL domain, 20TL hosting masrafı olduğu için 50.000 i anlamakta zorlandın belkide.
e-ticaret sitesi açıyorsun blog değil. 60 tane web sistesi kurdum ben. bunaların içinde ege.edu.tr uzantılı Ege üniversitesinin 3 adet siteside var.
Bir şirketin kurulum ve muhasebe masrafları 4.000TL + aylık en az 500TL, depo, personel, call center, e-ticaret yazılımı, tasarım, sistem botları, hosting (en az 2.500TL lik bir VDS den bahsediyorum tabiki), şirketlerle anlaşmalar, hizmet vergileri......
50.000 TL düzgün bir e-ticaret sitesi için daha reklamsız, ilk maliyettir. Ki az bilen için bu işleri az bile bir rakamdır.
Şu konuda da yanılıyorsun, parayı bana değil sisteme ödüyorsun zaten. 9 taksitle. Sana web sistemini sağlamak için istiyorlar bunu ve kartvizit, insert gibi malzemeleri gönderiyorlar. Çalışıp ekibini güzel kurarsan güzel paralar kazanırsın.
Seni bütün operasyon giderlerinden kurtarıyor bu sistem.
Bana faydası ekibimi ve networkmü gelişletmesi.
990 TL profesyonel üyelik paketi. 590 TL ye eko da var ama ben tavsiye etmiyorum başlangıç bonusları düşük. Araştır sonra gel konuşalım yine.