Kısaca şöyle yapılabilir ve etkili olur;

1 - Önce paravan bloglar açılır ve ciddi olarak onlar üzerinde çalışma yapılır. Paravan bloglar küçük birer bebek gibi özen ve dikkatle beslenir temiz ve özgün içerik eklenir. Kaliteli backlinkler alınır. 1 ay gibi çok kısa süre içinde içerikleri en az 50 şer makale & yazı olarak şekilde doldurulur.

2 - Paravan blogların bu seviyeye gelmesinden sonra ana sitelerin inşaasına başlanır. Ana sitelerin inşaası bitirildikten sonra paravan bloglardan tanıtım yazısı eklenip ana sitelere link verilir. Tanıtım yazıları içinden anahtar kelimelerle vereceğiniz linkler değere artı etki edecektir.

3 - Hem ana siteler hem paravan bloglar sürekli güncel tutulur.

4 - Paravan bloglardan ana sitelere tanıtım yazısı verildikten sonra sosyal medya hesapları açılır ve paylaşımlar dikkatli ve itinalı bir şekilde yapılır.

5 - Ana site üzerinden paravan bloglara link verilir. Şöyleki altta bir footer menu bölümü açılır ve kurumsal bloglarımız altında sıralanabilir.

Şimdilik bu kadar vaktim yok konuyu okudum daha detaylı yazmak istedim fakat çıkmam gerek bilgisayara dönünce detaylar hakkında yazarım inşaAllah. Bu ve benzeri taktikleri izlediğimde sürekli başarı gördüm. Kalite, düzen, özgünlük ve öncelikle fayda sağlamak amacıyla yola çıkıldığında başarı hemen sizi bulur inşaAllah.