Hocam izlediğiniz yol yanlış.
50.000 tl bütceniz varsa bunun 10.000 lirasını tanıtım ve reklama harcayın. Nasıl mı?
Bazı büyük firmalar kampanya düzenliyor. 7-8 tane dizüstü bilgisayar alın. Her ay bunları ziyaretçilerinize vereceğinizi duyurun. Birkaç şart koşun mesela Facebook paylaşımı 1 puan, sitenize backlink 10 puan twitter paylaşım rt 1 puan, tanıtım yazısı 10 puan gibi. Her puan için bir çekiliş hakkı olsun o kişinin. Geri kalan tanıtım parası ile de web kamera klavye mause dağıtın. Baktınız popüler oldu siteniz bunu biraz daha devam ettirin.
Sitenize Google reklamları koyun ekstra gelir elde edersiniz bu şekilde gelen miktarı da siteleriniz deki ziyaretçilere dağıtırsınız.
Paravan blog vs. uğraşmayın.
Not: Yapılan her türlü yorum, backlink için anahtar kelimenizi şart koşun ki gerçekten işinize yarasın.
50.000 tl bütceniz varsa bunun 10.000 lirasını tanıtım ve reklama harcayın. Nasıl mı?
Bazı büyük firmalar kampanya düzenliyor. 7-8 tane dizüstü bilgisayar alın. Her ay bunları ziyaretçilerinize vereceğinizi duyurun. Birkaç şart koşun mesela Facebook paylaşımı 1 puan, sitenize backlink 10 puan twitter paylaşım rt 1 puan, tanıtım yazısı 10 puan gibi. Her puan için bir çekiliş hakkı olsun o kişinin. Geri kalan tanıtım parası ile de web kamera klavye mause dağıtın. Baktınız popüler oldu siteniz bunu biraz daha devam ettirin.
Sitenize Google reklamları koyun ekstra gelir elde edersiniz bu şekilde gelen miktarı da siteleriniz deki ziyaretçilere dağıtırsınız.
Paravan blog vs. uğraşmayın.
Not: Yapılan her türlü yorum, backlink için anahtar kelimenizi şart koşun ki gerçekten işinize yarasın.
O da çok güzel bi yaklaşım ama site Türkiye'deki bütün büyük inşaat firmalarının projelerini tanıtacak olan bir site.
Ev almak, daire almak, rezidansta yaşamak isteyen insanlarla inşaat firmalarını görüştürecek, insanları bilgilendirecek ve aracılık yapacak.
Örneğin İstanbul'dan ev almak isteyen insanların önüne İstanbul'daki bütün projeler tüm ayrıntılarıyla sergilenecek. Ofis çalışanları satış danışmanlığı, gayrimenkul yatırım danışmanlığı ve bilgi konularında hizmet verecek. 360 panaroma ile rezidansların içi gezdirilecek. İnsanlar evlerinden alınıp proje sahipleriyle görüştürülecek. Daha birçok ayrıntı vs vs... En büyük firmalardan birinden 50.000 destek geldi işte.
Sadece para desteği var. İnternet ortamında bu iş nasıl uygulanacak, siteler nasıl yükseltilecek işin o kısmı karışık. Yorum yazan, sitede gezinen insanlarda olması lazım, onlar da bir şekilde çekilir ama işte düzenli bir şekilde çalışan web altyapısını kurmak sorun.