Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı

O da çok güzel bi yaklaşım ama site Türkiye'deki bütün büyük inşaat firmalarının projelerini tanıtacak olan bir site.
Ev almak, daire almak, rezidansta yaşamak isteyen insanlarla inşaat firmalarını görüştürecek, insanları bilgilendirecek ve aracılık yapacak.
Örneğin İstanbul'dan ev almak isteyen insanların önüne İstanbul'daki bütün projeler tüm ayrıntılarıyla sergilenecek. Ofis çalışanları satış danışmanlığı, gayrimenkul yatırım danışmanlığı ve bilgi konularında hizmet verecek. 360 panaroma ile rezidansların içi gezdirilecek. İnsanlar evlerinden alınıp proje sahipleriyle görüştürülecek. Daha birçok ayrıntı vs vs... En büyük firmalardan birinden 50.000 destek geldi işte.
Sadece para desteği var. İnternet ortamında bu iş nasıl uygulanacak, siteler nasıl yükseltilecek işin o kısmı karışık. Yorum yazan, sitede gezinen insanlarda olması lazım, onlar da bir şekilde çekilir ama işte düzenli bir şekilde çalışan web altyapısını kurmak sorun.

Hocam bu tamamen strateji. Önemli olan şu ki, site ilk açıldığından itibaren ziyaretçiler akın etmesi hayalcilik olur. Şahsen benim böyle bir imkanım olsa ben az önceki örneği uygularım. Sonuçta sitenin içeriği aynı kalır, ufak bir reklam ile subdomain altından önceki postumda yazdıklarım uygulanabilir.

Umarım projenizde başarılı olabilirsiniz.