Bana göre ana siteden başla. Zira paravandan başlarsan ana sitenin indexleri paravanlardan sonra gelir. Maksadımız ana sitenin daha önce indexlenmesi. Bu aşamada ilk başlarda günlük 5'er veya 10'ar orjinal konu ile ilgili makaleler yazılmalı. Eğer orjinal makale yazamıyorsanız uygun fiyatlara anahtar kelime bazlı makaleler yazanlar var.

Bu işlemden sonra ise 1 kaç ay içinde yüksek hitli sitelerden reklamlar alınır, kaliteli backlink çalışması yapılır ve diğer sitelerde makaleler yayınlatılır. Bu arada paravan bloglar ve sosyal medya kurulur. Bana göre en güzel destek ise facebook ve twitter organik hitli site ile alakalı sayfalar satın almanız.

Emlak ile alakalı büyük sayfalar satlıktı geçenlerde eğer hala satlıksa bence hiç kaçırmayın. Sosyal sitede düzgün paylaşılan linklere tıklanma oranı çok yğksektir. Bu sayede sitenizin hem hiti artacak, hem sosyal medyada daha çabul yayılacaktır.

Bu aşamalardan sonra hem paravan siteleri hem de ana siteleri güncel tutup eldeki 50 bini doğru kullanarak doğru yatırım ve tanıtımlar için kullanmanız sitenizi çok çabuk yükseltecektir.

Bundan daha önemlisi sitenizin tasarımı hem iyi olmalı hem de sitenizde üyeler vakit geçirecek ortamı bulabilmeliler. Yani üye olup yorum yazmalı birbiri ile tartışmalı. Bu sayede sitede geçirilen zaman daha fazla olup hızlıca google da ve alexa da yükseleceksiniz...