-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar Googlede biraz araştırdım fakat birinci elden bilgiler daha mantıklı geliyor bana , şimdi joomlaya geçmek istiyorum ama sayfa düzeni falan nasıl oluyor o konuda bir bilgim yok Örnegin Anasayfa var ve bir sayfa daha eklemek istedim Ama o sayfayı nasıl ekleyecegm veya ekledigim zaman temada göründügü gibi o sayfada wordpresteki gibi kendi tema kullanılıyor olacakmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İsterseniz başta boş bir domain hosting üzerinde hiç olmazsa local de deneme yapın ben öyle öğrenmiştim. Bir sayfa oluşturmak için başta kategori sonra sayfa sonra makale oluşturuyorsun böyle bir sırası vardı yanlış hatırlamıyorsam
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk etap da yeni makale oluştur yazı ve resimlerini içeriğini ekle daha sonra yeni menü oluştur Menü Öğesi Türü bölümünden Tek Makale seç bu seçim sonucunda altta bir seçenek kutucuğu oluşacak buradan hazırladığın makaleyi seç Yani Öce Makale Sonra Menü bu kadar basit joomla hakkında başka sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim KURULUM - MODÜL - EKLENTİ- SEO - GÜVENLİK -
1 kişi bu mesajı beğendi.
Guneydesign Web Tasarım izmir
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet ilk etapta karışık gözüküyor ama wordpress kadar yorucu değil nerede takıldın söyle yardımcı olrum
Guneydesign Web Tasarım izmir
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
wptr adlı üyeden alıntı
Wordpress'ten şaşma derim. Wp'de bir çok eklentiler yapılabişliyor. Wordpress'te istediğin her ne varsa yapabilirsin ve hem kullanması yönetici arayüzü joomla'dan daha kolay. Seo alt yapısı olarak zaten wp tartışmasız lider bir cms sistemi.
Temalarda, eklentide ve bir çok ek modüllerde wp en iyisi ve daha pratik bir kodlamaya sahip. O bakımdan sen wp den vazgeçme...
DÜşüncelerinize saygı duymakla birlikte 6 yıldır 200 den fazla kurumsal müşteri sitemizde joomla kullandık.
Gerek SEO, gerek eklenti çeşitliliği gereksede esnekliği ile AÇIK ARA ve TARTIŞILMAZ en iyi CMS dir.
Wordpressten kesinlikle daha kalitelidir.
Zaten yıllardır 1. lik ödülü alması da kesin ispatıdır
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi orası öyle kalite tesadüf degil ama bilemiyorum Ama Joomlayı ögrenmeyide cok istiyorum arada kaldım böyle