Holiqan adlı üyeden alıntı

Hali hazırda buddypress var zaten. Daha detaylı ve kullanışlı. Konuyu baltalamak gibi bir amacım yok fakat kendi eklentinizin özelliklerini ileri seviyede geliştirmezseniz pek başarılı olacağını zannetmiyorum. Buddypresse özel temalar var ve gerçekten de bomba gibi diyebilirim.




Şöyle bir temaya göz atın derim.
http://themeforest.net/item/sweet-date-more-than-a-wordpress-dating-theme/full_screen_preview/4994573


Buddypress'i kullananlar buddypressin kullanışlı olmadığını bilir. Buddypress'de wordpress gibi temaya ihtiyaç duyuyor ve her temada aynı göreselliği sağlamıyor. Burdaki benim sistemim botstrap strandartlarına göre olduğu için her temada başarılı bir görünüm sunuyor...

Özellikleri de her geçen gün geliştirilüyor. Ve kurulumuda kullanımıda çok basit ve her site için özelleştirilebilir. Örneğin favori konular favori filmler, daha sonra incele, son yapılan yorumlar son açılan konular gibi ve daha bir çok özellik sisteme zaman içinde takviye edilecek.

Buddypress'de zamanında çok basit olarak yola çıktı zamanla gelişme gössterdi ki bende zaman içinde daha bir çok ek özellik ekleyeceğim. Bu en azından bir Türk projesi. :)

Saygılarım ile...