mumicreative adlı üyeden alıntı

önemli olan kısımları aktif değil ama hocam :)) bekliyorumm


Tüm kısımlar aktif olacak biraz daha sabır :)

moris adlı üyeden alıntı

Eccepure temasında denedik eklentiyi gayet iyi çalışıyor bir iki eksiklik var boyut ile ilgili oda çözülecek birşey süper bir eklenti ve herzaman yabancıların yaptığı eklentileri kullanıyoruz biraz da türk yapımı eklentileri kullanalım :)


Kodlamada sıkıntı olmaması bizim için önemli. siteye göre ufak değişiklikler yapılabilir. diğer sorun gördüğünüz boş alana sitenin sidebarı eklenebilir.

itkusagi adlı üyeden alıntı

Açıkçası buddypress ve bbpress kullanıyorum lakin bu eklenti tam sürüm ile çıkar ve yapımcı alım sonrasında tema için uyumluluk ve bazı siteye özel bir iki ufak kod desteği verirse, buddypress ve bbpress silerim bunu kullanırım.


Şuan için temalarda uyumluluk problemi asla yoktur. Tabiki olması durumunda siteye en uygun şekilde dizayn edilebilecek şekilde kodlandı. Ve site sahibinin isteği üzerine normal kod istekleri de yapılır...

davutkara adlı üyeden alıntı

Açıkcası bu tarz istekler çok aldım ama genelde geri çevirdim wp nin böyle bir sisteme uygun olmadığını düşünüyorum. Blog sistemini sosyal ortama çevirdğinizde çok stabil kodlamanız gerekiyor ki sistem yavaşlamasın, iyi çalışmalar.


Wordpress bu tür sisteme gayet uygun ve çok iyi sonuçlar alınabilicek sisteme sahip. Tasarım ve kodlama wordpress'in kendi kod yapısı ile yapıldı ve asla bir yavaşlığa neden olmayacak şekilde çalışıyor sistem.