Merhabalar, geçen gün oturup düşündüm biraz ve başka insanların da kazanması gerektiğini anladım. Bu yolda gönül verdik, bu yolda beraber kazanacağız.
Öncelikle konumuzu detaylı anlatayım; Siz bir websitenize mobil tema hazırlayacaksınız(Mümkünse basit olmalı kullanıcıları sıkmamak için), bu mobil temaya uygulamanızı uyarlıyacağım. Sistem gayet basit ama gösterişli olmalı.
Ancak bu şekilde daha fazla kitle kazanabilirsiniz. Size geliştireceğim uygulama tamamen ücretsiz olacaktır. Sadece kendi reklamlarımı koyucam o kadar, sizde kazanacaksınız bende.

Şuan elimde bulunan başkalarına ait uygulamalar var. Örneğin twitter takipçi kasma, örneğin instagram takipçi kasma yada vücut geliştirme uygulamaları gibi. Açıkcası kendime bir twitter takipçi kasma uygulaması hazırladım ve aktif kullanıcı sayısının delicesine arttığını farkettim. 1 Yıl içerisinde 100.000 Kullanıcıya hatta daha fazlasına ulaşılabileceğini gözlemledim.

Kısacası, sitenize hemen bir mobil tema yada mobil desteği hazırlayın ve benimle iletişime geçin.

Ek olarak; Forumlar için de uygulamalar hazırlıyorum, forumlara özgü uygulamalar oluyor.

Benimle iletişime geçmek için Özel Mesaj atabilir yada root@wmdiyari.com adresine e-Posta gönderebilirsiniz.

İyi forumlar, bol kazançlar.