TechnicMan adlı üyeden alıntı

Eren, konuşmaya devam derim. Daha söylemek için biraz erken gibi.. Annesiyle tanıştırması bir garip ilk defa senden duydum.. :)Fazla samimi olmadan konudan konuya gir. "Nelerden hoşlanıyorsun?", "Ne yapmayı seversin?" bu konulardan sonra zaten konuştukça gerisi gelir.

Bazı kızlar garip olabiliyor. Kimi zaman soğuk, kimi zaman yakın.. Çok soğuk davrandığı zaman suç kendinizdeymiş gibi konuşun. "Farkında olmadan bir şeymi yaptım?" gibi konuşmalar.. Bunu her zaman yapmayın. Bazen de onu teselli edin. Morali bozuksa konuyu sorun söylediği zaman eğer "geçer yaa kafana takma sana üzülmek yakışmıyor." gibi bir şeyse böyle bir konuşma yapabilirsiniz.

Yazdıklarına göre emin olmak biraz erken. Kesin bir şey gözükmüyor. Yani biraz devam edin. Zaman su gibi akıp geçiyor. Bir bakmışsınız çıkıyorsunuz. Biraz konuşkan olmaya çalışın ve çok samimi olmaya çalışın.



Not: Bunlar sadece öneridir. Olmadığı zaman bana atmayın suçu. "Senin yüzünden oldu!" falan diye. :D



zaten son 1 haftadır iltifatlar ediyorum..yazılılar başladı o bana soru soruyo bende bildiğim halde ona soru soruyorum :) ama elimdeki en büyük fırsatı kaçırdım onun ingilizcesi çok iyi beni çalıştıracaktı(benimde bi o kadar kötüdür :)) ama öğlen arası beden hocası antreman için yanına çağırdı bende gidemedim 2 gündür biraz daha az mesaj atıyo (buna mesaj attığın telefonun annesinin olduğunu hesaba katarsak belki annesi izin vermiyordur diye kendimi telkin ediyorum :))