mizraklar adlı üyeden alıntı

Merhaba Arkadaşlar,

Ortamın renkleri ve ışıkdan dolayı bir çok hata gizlenmiş fakat işi bilen biri fark ediyor.

burada kullandığınız objectif 18 - 50 veya 18 - 70 gibi görünüyor ama bu işi profesyonel yapmak istiyorsanız ki yaparsanız ekmek yersiniz..

kaliteli bir canon makina d90 mesela ve balık gözü objectif şart.. ve lisanslı birşeltirme ve oynatıcı yazılım..

Örnek olarak (incelemiş olabilirsiniz ama yinede paylaşayım.)
http://www.sanalgezinti.com/savarona.html

Arkadaşıma ait ve bir çok referans mevcut siteyi inceleyebilir ve kendiniz için bazı önemli notlar alabilirsiniz.

Başarılar Dilerim.

Hocam öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Zaten balık gözü lens ile yapıldı o çekim. Sadece eksik olan ekipmanım panohead tripot kafası. Bu nedenle resimleri birleştirirken bazı hatalar ortaya çıktı. Sonuç olarak, web sitesi, tanıtım, fotoğraf çekimi, video çekimi ve sanal tur çekimi olarak paket halinde anlaştığımız müşterimiz çok memnun kaldı.

Ayrıca;
Sanal tur içerisinde mekan dışında da sanal tur mevcut. 5 Ayrı noktadan şuan mekana yol tarifi ile yönlendirile biliyorsunuz.

Ek Olarak:

cetinn adlı üyeden alıntı

Çok güzel olmuş.

Bende böyle bişi yapmak istiyordum siz iyi denk geldiniz. yardımcı olursanız çok sevinirim.

elimde canon 600d+tamron 18-270 lens var bu makinalar ile sizin gibi bir sanal tur hazırlıyabilirmiyim?

ayrıca hangi programı kullanıyorsunuz?

Hocam şuan birkaç projem üstünde çalışıyorum. Bugün veya yarın bilgilendirme için bu mesajınızı alıntı yaparak cevaplayacağım.