Değerli yorumunuz için teşekkürler. Alan adı öneriniz varsa iletebilir misiniz?

imp adlı üyeden alıntı

İndirme sitesi için DLE çok daha iyi wordpresse göre


katılıyorum, değerli yorumunuz için teşekkürler. Alan adı öneriniz varsa iletebilir misiniz?

sterk adlı üyeden alıntı

Bakın isterseniz büyük harflerle yazayım ama yasak şunu bilin Wp'de cpu sorunu çok olur ama dle olmaz çok hafif bir sistem ve kullanışlı kendine ait seosu var zaten wp ile uğraşılmaz dle'de bir iki ay kalsan çok beğeneceksin.DLE çok güvenli ayrıca wp'ye göre bak şimdi en büyük warez sitelerine hepsi dle kullanıyor.Neden mi onlar çok büyük oldu biliyon mu ? DLE kullandıkları için çünkü dle çok kolay hacklenecek sistem değil de ondan al sana mesale mayonez warezturkey kaç yıldan beri varlar.Eğer takıldığın yer olursa dlede sana yardımcı olurum tema eklenti v.b işlerde insanlık ölmedi ya.Cevap yazacaksanız alıntı yapıp yazın lütfen...


DLE tecrübem oldu hocam. Güzel bir sistem ve ücretsiz temaları var. Alan adı önerisi ile birlikte tema/eklenti önerilerinizide bekliyorum.

Halit Vuran adlı üyeden alıntı

Bende var wordpress tabanlı indirme sitesi. Ama arkadaşların dediği gibi çok sabırlı olmanız lazım. Karşınızdaki rakip 10 yıllık ve güçlü bir ekibe sahip. Tek başınıza güncel içerikte çok zorlanacaksınız.
Ben yavaş yavaş ağırlığı diğer alanlara kaydırıyorum şuanda.

Bu arada sayenizde dle ile tanıştım... Kurulum ve diğer işlemleri wordpress kadar kolaysa teknoloji sitemi bunun üzerine kurabilirim..


DLE tecrübem oldu iyi bir sistem tema açısından. Ancak eklenti konusunda sıkıntılar çekebilirsiniz wordpress kadar seo eklentisi yok. Ama iyi bir sistem. Alan adı öneriniz varsa iletebilir misiniz?



Değerli yorumunuz için teşekkürler. Alan adı öneriniz varsa iletebilir misiniz?

Sinan adlı üyeden alıntı

Bir çok kişinin dediğinin aksine, düzenli ve özgün içeriklerin yanı sıra hangi alanda olursanız olun farkındalık yaratmaya çalışırsanız kesinlikle başarılı olursunuz.

Güzel ve farklı bir tasarım, özgün ve sürekli içerikler ile tamamlanırsa daha ne olsun. :)

Sistem olarak ise DLE'de tercih edebilirsiniz fakat WordPress'i öneririm.


Evet bende size katılıyorum rekabet her zaman için vardır önemli olan bu rekabette bizimde önemli bir rol oynamamız. Programları video inceleme ve 5 altı adet ekran görüntüleri ile paylaşmayı planlıyorum. Umarım ilerleyecektir. Alan adı öneriniz varsa iletebilir misiniz?

tolgahanuzun adlı üyeden alıntı

Şimdi siz gezginlere rakip olmaya çalışırsanız, pek bir sonuç elde edemezsiniz. Farklı bir yol izlemeniz gerekiyor. Yani indirme sitesi ama ne üzerine olacak? Bir alana yoğunlaşmanız gerekiyor. Arama hacmi konusu ve rekabet konusu önemli.

Sunacağınız destek neler?
Programların kurulumları?
bunun gibi detayları sunacak mısınız?
İnsanların ilgisini blog ile çekebilir ve ana siteye yardımcı olabilirsiniz.


Program incelemesi, program kurulumu hem resimli hemde videolu anlatım yapmayı planlıyorum vaktim çok ve programlar ile aramın iyi olduğunu düşünüyorum. İyi bir çalışmanın ardından rekabet içersinde yer alabilirim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Alan adı öneriniz varsa iletebilir misiniz?