Miror sitelerinden takip ettiğim kadarıyla vb de büyük bir açık yani hack söz konusu değil fakat şu var yüklediğiniz eklentiler sıkıntı yaratıyor buna dikkat edin ne geliyorsa eklentiden geliyor başımıza.
Anladığım kadarıyla ne kadar az eklenti o kadar iyi diyorsunuz.
Belli başlı eklentiler dışında eklenti kullanmamak en iyisi o zaman.
Yardım için teşekkürler : )
Ek Olarak:
Her site hacklenebilir. Özellikle hazır scriptler daha kolay hacklenir. Önüne geçilemese de düzenli yedekler alarak bu sıkıntı çözülebilir.
Forumların adsense'de TBM'si düşük değil gayet iyi. Tıklama oranları düşük sadece. Mesela benim en çok para kazandıran sitemin 3'te 1 kadar tık ancak alıyorlar.
120k forum sitem yok ama 12k hit ile 25tl aldığım bir forum var. Bazen 50 tl de yapıyor ama genelde 25 civarında...
Reklam yerleşim olarak forumlarda çok bir şansın yok. Özel temalar kullanırsan belki ama yinede çok birşey farketmiyor.
Forumların adsense'de TBM'si düşük değil gayet iyi. Tıklama oranları düşük sadece. Mesela benim en çok para kazandıran sitemin 3'te 1 kadar tık ancak alıyorlar.
120k forum sitem yok ama 12k hit ile 25tl aldığım bir forum var. Bazen 50 tl de yapıyor ama genelde 25 civarında...
Reklam yerleşim olarak forumlarda çok bir şansın yok. Özel temalar kullanırsan belki ama yinede çok birşey farketmiyor.
Forum sitelerinde TBM düşük oluyor diye biliyordum. Anladığım kadarıyla düşük değilmiş.
12K hite göre 25 TL oldukça iyi hocam.
Yardımınız için çok teşekkürler. Aydınlatıcı oldu.