ByHajin adlı üyeden alıntı

Crypt sız keyloggerler artık lamer işi.Usta adamlarda bunları takmıyor.THT yönetiminde 2 yıl görev yaptım.Öyle adamlar var ki sizin en güvenli dediğiniz ESED 7 yi AVG , Avira 2014 leri tak tak tak diye geçiyor.Cryptla.

Ben profesyonel işi vs. demedimki.Ben sadece bir ihtimalde güvenlik önlemi olduğunu belirttim ve de programla korunulacak iş olmadığınıda belirttim çünkü en iyi güvenlik bireyin kendisi olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bireyin güvenlik hakkında bilgisi yoksa 3-5 programla güvenliklerini bir ihtimal arttırmakta bu yüzden bu konuyu paylaştım.
Zaten hepimizde gördük güvenlik uzmanları olan bir sitenin bile o kadar güvenliğe rağmen sitesindeki ufacık bir açıktan siteleri hacklenebiliyor 100% korunma diye bir şey yok bu yüzden.
Virüs programlarına gelince zaten virüsleri üretenler onlar değilmi neyine güveneceğiz ki,sadece lamerlerden korunmak için kullanıyoruz.
Bu tarz programlar karşıdakinin seviyesine göre işe yarıyor veya yaramıyor.
Yüksek seviyeli biri zaten programların algoritmasını çözmüş onun için güvenlik önlemi alsan ne olucak mantığını biliyor nasıl kaçıcağını biiyor :)