Merhaba arkadaşlar,
Elimde bulunan domainleri artık değerlendirmek istiyorum. Resmen çöp gibi duruyorlar. Benimde buradan boş vakti olan, uğraşmak isteyen arkadaşlara bir teklifim var.
Domain + Hosting benden, işletmesi sizden. Sizlere yeni domain reglemeyeceğim, var olan domainlerim üzerinden çalışma imkanı sunacağım.
Ben Neler Yapacağım?
+ Domain ve hostingi karşılıyorum, söylemeye gerek yok.
+ Site kurulumu tarafımdan yapılacak gerekli eklenti vs. ne varsa hepsini ben yapacağım.
+ Site için maddi harcamalar bana ait. Seo çalışmaları, tanıtım yazıları, linkler vs.
+ Siteyi denetleyeceğim, rakip analizinden tutunda ne kadar yükseliyoruz.
Sizler Neler Yapacaksınız?
+ Siteyi işleteceksiniz en kaba tabir bu biraz daha açalım.
+ Özgün içerikler gireceksiniz. (İçerik konusunu öğretebilirim)
+ Site için sosyal medya hesapları açabilirsiniz. Hesaplar sizin üzerinize olabilir.
+ Aklıma gelen bu kadar. Varsa sizde bir şeyler yapabilirsiniz.
Sitenin Reklam Gelirlerinden %70 Pay alacaksınız. Reklam gelirleri benim hesabıma gelecek, ben size parayı göndereceğim. İster banka hesabınıza, ister telefonunuza isterseniz de paypal adresinize.
Şimdi gelelim elimizde bulunana sitelere:
Site 1: Film sitesi, com domain, içinde filmizle kelimesi var, tema eklenti vs. kurulu.
Site 2: Blog sitesi, com domain site içeriği marjinal şeyler üzerine, yani değişik, sıradan olmayan, alışa gelmediğiniz şeyler. Bu doğrultuda karikatür, video haber vs. paylaşabilirsiniz.
Detaylar için pm atabilir yada skype adresim (mertkamit) den bana ulaşabilirsiniz. Güven sizin için sorun gösteriyorsa *** üyeliği mi de gösterebilirim. 60 Tradeli bir hesabım var.