Beyler 3 sınavda 100 tabi defter falan tutmadım hoca geçen dedi defterlere göre sözlü vericem bende dedim hocam ben program yapsam onun yerine kabul edermisiniz diye tamam dedi eray sen istediğini yap bende kütüphane programı yaptım yanlız basit anlamda sizce yeterl olurmu?
En Çok okunan kitaplar ad,resim,okunma sayısı olarak gösteriliyor.
En çok okuyanlar resim,ad,okuma sayısı olarak gösteriliyor.
Arama kutusu ile kitaplar arasında kitap adı , yazar ,basınevi şeklinde arama yapabilirsiniz.
Kütüphanedeki kitaplar Kapak resimleri okunma sayıları adetleri vb. şeyleriyle görüntüleniyor.
Kitap ekleme bölümü
Anasayfadaki herhangibir kitabın üstüne tıklandıgında kitap bilgilerinin oldugu pencere cıkıyor.
Buradan kitap özellilerini görüntüleyebillir düzenleyebilirsiniz.
Dilerseniz + butonuna tıklayarak kitabı kayıtlı olan bir kullanıcıya yolluyabilirsiniz. yolladıgınızda kitap sayısından 1 adet düşer.
Tüm kullanıcılarımızı görebildiğimiz bölüm dilersek aramayı kullanarak tc veya ada göre arama yapabiliriz.
Kullanıcılar profil resimleri ad , tc şeklinde görüntülenir.
Kullanıcı Paneli Sayfası
Üye Bilgileri , resimini Düzenleyebilirsiniz.
Toplam okuma sayısını düzenleyebilirsiniz.
Şuanda Kütüphaneden aldıgı hala okumaya devam ettiği kitapları görebilir kitap geldiğinde kitaba sağ tıklayıp getirdi diyerek kişinin kitap okuma sayısını ,kitabın okunma sayısını arttırabilir kisinin kitabı getirdiğini doğrulayıp verilenlerden silebilirsiniz.
Beyler daha ekliyicekdim özellik olarak fakat cok ugrasmıyım dedim.Bu arada resimler databasede tutuluyor ayreten klasörden falan çekilmiyor.Sizce sorun cıkarırmı?