-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar connectify programını hepiniz biliyorsunuzdur :) İşte bu program tarzı bır sey yazmaya calısıyorum . Zaten yazılmıs cogu yerde kodu bulabılırsınız rahatlıkla , maksat öğrenmek . Öncelikle cmd yardımıyla bır ağ kuruluyor buraya kadar basit her şey tamam herkes yapabılır .
Fakat benım sormak ıstedıgım daha sonra kendı kullandıgımız kablolu ağı bu ağ ile cmd den nasıl paylaşırız yanı bu paylasımı c#' ta kodlar aracılıgı ile nasıl yapabılırız internette bir çok döküman buldum fakat ingilizcem bunları anlamaya yetmedi yardımcı olursanız sevinirim ya da yazmış olanlar anlatabilirlerse çok memnun olurum :)
Teşekkür ederim .
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
C# ile yapmak biraz zor olur açıkçası, C++ donanıma daha yakın bir dil ve gelişmiş yazılımlar da bu dil ile yazılıyor. Söz konusu bir sanal sürücü oluşturup bunu kontrol etmekse C++ işleri daha da kolaylaştırır :)
Eğer bulduğunuz ve faydalı olduğunu düşündüğünüz dökümanları paylaşırsanız çevirisinde ve anlatımında yardımcı olabileceğimi umuyorum, vakit buldukça elbette.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kacak41
A Little Bit Silence
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
http://sourceforge.net/projects/movirtualrouterhocam benim kendi programımdır açık kaynak kodludur program kodlarına siteden ulaşabilirsiniz.
Mesajlarımı alıntı yaparak cevaplarsanız daha çabuk cevap verebilirim.
kodplus.com
kacak41
A Little Bit Silence
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PorFavorDama adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hocam bunu ınceleyecegım musaıt bır zamanımda :) O yüzden eger anlamadıgım yer olursa rahatsız edebılırım :rolleyes:
Ek Olarak:
Bunda ağı manuel olarak mı paylasıyorsunuz hocam ? Yanı ag baglantılardan mı acıyorsunuz paylasımı yoksa kendısı mı acıyor ?
MAnuel olarak paylaşımı vermen gerekli bunda
Mesajlarımı alıntı yaparak cevaplarsanız daha çabuk cevap verebilirim.
kodplus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yapılmış bir örnek buldum, kodlarıda içerisinde inceleyebilirsin. Baştan anlayarak tekrar yazmanı tavsiye ederim :)
http://kbubilisim.com/c/c-virtual-wifi.html
Semih Ersöz
Ersöz Bilişim
0850 420 44 00
destek@ersozbilisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
PorFavorDama adlı üyeden alıntı
Aahahaha çok iyi güldüm ya :) Hocam o site benim :P Ama çok teşekkür ederim yine de :) Orada da aynı mantıkla yazdım fakat orda da hala manuel olarak internet paylaşımı yapmam gerekiyor .
Bi ara gözüme çarpmıştı internette gördüm, aklıma gelince bakmadan koydum valla şimdi farkettim bende :D
Semih Ersöz
Ersöz Bilişim
0850 420 44 00
destek@ersozbilisim.com