NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bu aracı kullanırken hepsini kaldırsam sitem etkilenir mi? Tüm bağlantıları red etsem? Aralarında hürriyetin yazarkafe, radikal, ve üniversiteler de mevcut?


Etkilenmeyeceği söyleniyor fakat bana mantıklı gelmiyor mutlaka etkilenir. Tek tek linkleri denetleyerek sorun yaratanları reddedip doğal olanları geri bırakmak doğru olanı. Diğer söylenen herşey yanlış.

Manuel spamdan çıkıp ama sitenin ilk gün haline dönüp sıfırdan başlamaya benziyor herşeyi reddetmek. Manuel spamdan çıkıp eski yerine gelememiş bir sitem var, çözüm olarak antiseo ve overa geçmiş linklerden daha fazlasını alt sayfalara kasmayı düşünüyorum. Manuel spamdan çıkma işlemini araştırmadan yapmayın, çıktığınız ama sıralamalarda kazanım elde edemediğiniz takdirde yeniden değerlendirme şansınız da ortadan kalkıyor tamamen çıkmaz sokağa giriliyor.

Böyle olmadığını iddia eden varsa sorunum bu ve çözene 1000 lira ödeyebilirim.
Sizinde sorununuz bu ise siteniz eski yerine kavuşmadan ödeme yapmayı kabul etmeyin birden fazla kez boş yere ödeme yaptım, manuel spamdan çıktı diye sevindim ama eski yerine gelmeyince boşa para harcadığımı farkettim. Hatta kurcalamadan önce cezalı halde hitim çok daha iyiydi diyebilirim.