LikeSend adlı üyeden alıntı

30 bin liranın üstünde bir rakama alacaksan aynı paraya 1-2 yaş daha yaşlı vw jetta 1.6 düz motor almanı tavsiye ederim sürüş olarak ikisi kıyaslanamayak kadar fark var , bütçe ve ihtiyaçları olması gerekenleri yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırım .

Linea konfor 0, sürüş keyfi 0, güvenlik rakiplerine göre 0(kağıt üzerindekilerle gerçekte olan biten çok farklı) , iç malzeme kalitesi 0 (hala sert plastik torpido kullanıyorlar) , illa daha ucuz , yerli, parçası ucuz mantığıyla bir araba arıyorsan albea al daha iyi 10 15 bin liran cebinde kalmış olur aynı motoru aldığında aynı araba işte bir fark yok . Sürüş keyfi olarak accent eralar bile daha güzel lineadan. Linealarda kasaya yakışır tek motor 1.6mjet olanları, diğerlerinde can sıkıcı derecede yetersiz (sadece şehir için kullanımsa önemsiz) , 1.6 ları da malesef o parayı etmeyecek kadar pahalı.

Bence bütçene göre sahibinden.com da arama yaparak elindeki paraya alabileceğin alternatiflere bak git hepsine bir bin sür farklarını gör hoşuna gideni al. Parça pahalılığı diye birşey artık eskisi gibi değil hemen hemen herşey birbiriyle aynı paraya alınıyor, yeter ki extrem motorlar v6 v8 özel turbo beslemeli falan gti modelleri olmasın. Yakıt tüketimleri de eskisi gibi uçurum değil 100km/1lt gibi fark ediyor en fazla onu da güvenliğine bağışlarsınız tabi ki yılda 100 bin km falan yapmıyorsanız.

Model donanım motor gibi detay yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım, buradan bir kaç galerici arkadaş da vardı bende danışmıştım bir kaç şey, onlarda yazabilirler sanırım.

Ek Olarak:

Tamda bu işte yolda emanet gibi duruyor, içinde oturum pozisyonları bile bir tuhaf geldi bana komple emanet duran bir araba.

İlk çıktığında fiyat olarak cazipti yani en azından sıfır araba alıyorum deyip alınabilirdi belki. Genelde alanlar rent a car şirketler falan aldı fiyatından dolayı tam hatırlamıyorum ama 24 - 27 bin lira falandı sıfırı ama şuanda 35 - 39 bin civarında. Volkswagen Polo yada Opel Corsa almak daha mantıklı.