resim derken anlıyamadım kardeşim :)
Ek Olarak:
fubia adlı üyeden alıntı
Güzel proje, hatta bir Twitter ve Facebook sayfası açıp her girilen yeni bilgiyi otomatik sosyal paylaşım sitelerine gönderebilirsin. Ben sevdim. Başarılar :)
Teşekkür ederim kardeşim fikrin için :)
Ek Olarak:
oyilmaz adlı üyeden alıntı
Benimde hoşuma gitti ama her yazının üstünde ufakta olsa onla ilgili resim olsa güzel olur temsili de olabilir.. Hareket verir.
Siteye girdin mi sönük geliyor yazılara baktıkça insan duruyor.
Mühim olan siteye ilk girişte adamın kaçmamasını sağlaman.
Ek Olarak: Birde yapabiliyorsan çıkan yazıları rasgele gelsin her seferinde çok bilgi ekleyemezsin çünkü. En azından rasgele gelirse yeni şeyler görürüz. Misal ben 38 tane baktım e yarın gircem 10 tane bakcam sonra aynıları çıkcak..
Evet kardeşim çok haklısın ama kodlama bilgim o derece değil ekliyebilcek kişi arıyorum :(
Ek Olarak:
teşekkür ederim hergün en az 50 bilgi ekliyorum :)
Ek Olarak:
Gizemli Notlar olduğu içinde illuminatide bir gizem işi olarak biliyoruz uyumlu olur diye düşündüm :)
Ek Olarak:
oyilmaz adlı üyeden alıntı
Benimde hoşuma gitti ama her yazının üstünde ufakta olsa onla ilgili resim olsa güzel olur temsili de olabilir.. Hareket verir.
Siteye girdin mi sönük geliyor yazılara baktıkça insan duruyor.
Mühim olan siteye ilk girişte adamın kaçmamasını sağlaman.
Ek Olarak: Birde yapabiliyorsan çıkan yazıları rasgele gelsin her seferinde çok bilgi ekleyemezsin çünkü. En azından rasgele gelirse yeni şeyler görürüz. Misal ben 38 tane baktım e yarın gircem 10 tane bakcam sonra aynıları çıkcak..
-------------------------------------------------------------------------------------------
RASTGELE NOT KODUMUZ EKLENMİŞTİR