-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Googleye Haziran 7.si gibi 500TL lik reklam vericem geçen senede 800TL lik vermiştim.
Şu sıra bütcem çok kısıtlı şöyle birşey var mı ?
Misal googlede şimdiye kadar 2-3bin tl lik reklamım yayınlandı. Beni temsilciyiz diye sürekli arıyorlar. Kupon falan uygulayıp daha fazla üstte kalmamı sağlayacaklarmış ben güvenebilir miyim böyle bir yere ?
Birde googlede faturalı birşeyler yok mu ? Misal 1,000TL lik reklam yayınlasam bana fatura yollasa bende ödesem gibi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Daha önce konuşmuştuk sanırım yine yardımcı olaya çalışayım :)
Temsilcilerden ziyade partnerlere güvenebilirsiniz.
https://www.google.com.tr/partners/?hl=tr adresinden partner arayabilirsiniz. Elbette konusunda uzman kişiler daha başarılı sonuçlar alacaktır.
Google Adwords'te 2 çeşit reklam verebilirsiniz. 1 ön ödeme, 2 otomatik çekim. Ön ödemede kredi kartınızdan 500 TL ödersiniz ve bitene kadar bu bütçeyi kullanırsınız. 2. seçenekte ise ilk başta ufak bir tutar çekilir (2-3 TL gibi) sonrasında 200-500 Tl arası bir tutara ulaştığınızda kartınızdan otomatik çekim yapılır.
E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2. seçenek ayarlı bende reklamlar yayınlanıyor ama nedense kaç para bütcem var göremiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2. seçenekte bütçenizi göremezsiniz çünkü bütçeniz yok :) Reklam harcamanız x tutara eriştiğinde kredi kartınızdan otomatik olarak çekilir.
E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı