lostyazilim
tr.link

Beğen Buton Yapımı

15 Mesajlar 3.318 Okunma
lstbozum
tr.link

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

miharbisukarak adlı üyeden alıntı

Bu emeğin karşılığını almakla alakalı bir durum değil. Kişiden kişiye göre değişir. İşin ehli yazılımcıların 15 dakikasını alacak birşey belki daha az.

İyimser bir yazılımcı bir başkasının işi görülsün diye 2-3 paket sigara parasına yapar.

Bir başkasıda benim vaktim değerli ufak şeylerle uğraşamam büyük projelerin adamıyım der.

Bu yazılımcıdan yazılımcıya göre değişir, maddi durumuna, psikolojisine ruh haliyle alakalıdır birazda.

Konuyla alakalı bir video izledim az önce kekeme bir arkadaş uygulamalı anlatıyor video tam 44 dakika. Normalde 15 dakika sürebilirdi aslında. Üşenmedim işimi gücümü bıraktım izledim sonuna kadar ve nasıl yapabileceğimi öğrendim.

Şimdi bu arkadaş bu videoyu sadece kendi sitesinde de yayınlayabilirdi. Sadece ücretini ödeyenler izleyebilirdi bu videoyu fakat YouTube'a atmış yararlanmak isteyenler için.

Diyeceğim o ki; Tamam emeğinizin karşılığını isteyin ama karşınızdaki insanları da kazıklamayı düşünmeyin. Siz kendi maddiyatınızı düşündüğünüz kadar karşındakinizinde maddiyatını düşünün.

Karşınızdaki çok yararlı bir proje üretmek istiyordur belki de kendi için iyi bir sonuç verecek bir iş yapmaya çalışıyordur. Neden cebinde sizin istediğiniz 50 TL yok diye karamsarlığa kapılsın ki?

Bu arada ben kodlamayı üretkenlik sanıyorum acaba siz ne sanıyorsunuz?

Sonuna kadar haklısınız, ama bir insan emeğine 50 lira istiyorsa ve dürüst bir insansa verilmeli bence.

wmaraci
reklam

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Sonuna kadar haklısınız, ama bir insan emeğine 50 lira istiyorsa ve dürüst bir insansa verilmeli bence.

O fiyat ikili ilişkilerle durum izah edilerek aşağı çekilebilir. Bahsettiğiniz gibi dürüstse zaten o fiyatı vermez ;)

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

O fiyat ikili ilişkilerle durum izah edilerek aşağı çekilebilir. Bahsettiğiniz gibi dürüstse zaten o fiyatı vermez ;)

Beğen butonu için 50 liranın çok yüksek olduğunu düşünmüyorum, bi kere önce sizin kullandığınız yazılıma uygun yapılması gerek ve önce onun kod yapısını anlamalı stabil çalışması için. Bunlarda var işin içinde, tamam sadece beğen butonu belki 50 lira etmez ama bunun içinde entegreside var.

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Beğen butonu için 50 liranın çok yüksek olduğunu düşünmüyorum, bi kere önce sizin kullandığınız yazılıma uygun yapılması gerek ve önce onun kod yapısını anlamalı stabil çalışması için. Bunlarda var işin içinde, tamam sadece beğen butonu belki 50 lira etmez ama bunun içinde entegreside var.

Konuyu açan arkadaş sadece işin mantığını sormuş yani bana balık vermeyin, balık tutmayı öğretin diyor.

Bu arada polemik olsun diye söylemiyorum öncelikle bunun bilinmesini isterim uzamasın diye başka birşey söylemeyeceğim bu konuda. Mesajın başında ve sonunda büyük tutarsızlık var. Başında Beğen butonu için 50 liranın çok yüksek olduğunu düşünmüyorum derken. Sonunda ise beğen butonu belki 50 lira etmez ama bunun içinde entegreside var dediniz ve bir önceki mesajımda söylediklerimi de tasdiklediniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

Konuyu açan arkadaş sadece işin mantığını sormuş yani bana balık vermeyin, balık tutmayı öğretin diyor.

Bu arada polemik olsun diye söylemiyorum öncelikle bunun bilinmesini isterim uzamasın diye başka birşey söylemeyeceğim bu konuda. Mesajın başında ve sonunda büyük tutarsızlık var. Başında Beğen butonu için 50 liranın çok yüksek olduğunu düşünmüyorum derken. Sonunda ise beğen butonu belki 50 lira etmez ama bunun içinde entegreside var dediniz ve bir önceki mesajımda söylediklerimi de tasdiklediniz.

Ben burada istenen beğen butonu 50 lira eder dedim, çünkü burada sadece beğen butonu istenmiyor. Tek başına olsa 50 lira etmeyebilirdi ama arkadaşın istediği şey 50 lira eder.
miharbisukarak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al