Hocam yaklaşık üç dört yıl kadar önce bende mail gönderimi işi ile ilgili bir program kodlamıştım ve beş altı kadar kişiye de satışını yapmıştım. Size ilham verebilir belki diye ufak tecrübelerimi ve çözümlerimi paylaşmak isterim;
Öncelikle kullanıcıların şifrelerini almak yerine mynet mail hesapları açıp onlar üzerinden işlem yapmıştım ve mynet mailde sınır hatırladığım kadarıyla 1000 adet filandı ve ek olarak mynet mail ile inbox ihtimalin %99 du ve karamail olayında dahi inboxa düşüyordu. Bu hizmete devam etmek istiyorsanız mynet sistemini inceleyebilir veya mail hosting satın alabilirsiniz, genelde fiyatları düşüktür.
Mail hazırlama kısmına bir adet html editor eklemiştim çok güzel bir görselliğin yanında güzel bir işlev kazandırmıştı.
Ayrıca exceptionlarda direk application exit yapmışsınız ancak çoğu zaman yanlış yazılmış bir mail adresi dahi buna sebep olabiliyor onun için exception yerine loga yalnızca hata veren maili düşüp gönderime devam etmek daha mantıklı duruyor, bunun içinde mail gönderim sisteminizi değiştirmeniz icap eder orası size kalmış bir şey..
İyi çalışmalar..