Hocam tutmuş bir fikri kullanmak (sosyal ağ açmak) herkesin düşündügünün aksine çok iyi yerlere gelebilir. Hani bi laf vardır ya taklitler aslını yaşatır diye burada önemli olan projenin mantığının diğerlerinden farklı olması. Atıyorum farklı bir tema ile twitterın kurgusuna sahip bir site yaptınız o site asla büyüyüp gelişmez ( gerçek bir büyümeden bahsediyorum)
Bu yüzden öncelikle kurgu bazında bazı yenilikler katın olaya. Şimdi aklıma verecek örnek gelmiyor ancak ne demeye çalıştığımı anladığınızı düşünüyorum.
Bu yüzden öncelikle kurgu bazında bazı yenilikler katın olaya. Şimdi aklıma verecek örnek gelmiyor ancak ne demeye çalıştığımı anladığınızı düşünüyorum.
Tabii ki dediğinizi anladım hocam. Dediğiniz kısa ve öz insanların o siteye girmesi için ekstra bir şey olmalı :)
Ek Olarak:
arkadaşa katılıyorum yoksa reklamdan daha çok para harcarsın diğer sektörlere göre biraz zor ama tutuldumu iyi para kazanırsın inşallah olur
Hocam her ay maksimum 300 TL veririm sadece Adwords'a diğerlerini sayamıyorum bile. 300 TL'de 10 kuruştan kurtarır mı bilemiyorum. Ama önemli olan reklamları kestikten sonra site devam eder mi, devam etmesi için ne gibi artılar olmalı..