Hocam PHPFox'u 1,5 sene bende kullandım. Şimdi önemli nokta şurada: Site kendini açmıyor diyorsunuz, bu suçu hemen scriptin üzerine atmayın. Ayda 200 TL verip bir sunucu alsaydınız böyle birşey ile karşılaşmazdınız. Tabii script null ise oda yavaşlatır siteyi.
Social Engine, PHPFox, PHPDolphin, Sngine, PHPShark, Social+, Kootali vs. vs.
Bu saydıklarıma ek olarak ücretli ve ücretsiz 50'ye yakın sosyal ağ scriptini test edip denemiş birisiyim. Social Engine'ı yavaş deseniz anlarım, social engine siteye gereğinden fazla yük bindiriyor. Ama PHPFox öyle değil, siz daha başlamadan şunun şurası bunun burası böyle diye başlarsanız 2 gün sonra siteyi kapatırsınız.
Social Engine, PHPFox, PHPDolphin, Sngine, PHPShark, Social+, Kootali vs. vs.
Bu saydıklarıma ek olarak ücretli ve ücretsiz 50'ye yakın sosyal ağ scriptini test edip denemiş birisiyim. Social Engine'ı yavaş deseniz anlarım, social engine siteye gereğinden fazla yük bindiriyor. Ama PHPFox öyle değil, siz daha başlamadan şunun şurası bunun burası böyle diye başlarsanız 2 gün sonra siteyi kapatırsınız.
PHPFox lisanslı kullandım nulled değildi ama gerçekten yavaştı. İki sene kullanmaya çalıştım pes etmedim. Ama şu bahsettiğimiz scripti kullanan bir kaç kişi ile görüştüm hostinge kurmuşlar tabii ben hostinge kurmayı kesinlikle düşünmüyorum o ayrı konu. Hostinge kurulmuş ve hız o biçim hiç bir problem yok. Admin panelini de inceledim gayet sade kullanışlı yani inanın dolphin'de kötü birşeye rastlamadım...