turksu adlı üyeden alıntı

eger hostragator icin diyorsanız normalde 174 dolar yuzde 25 kuponu kullanınca anca 154 e dusuyor yani 320 tl indirimli hali ondan diyorum eger kalite farkı yoksa alastyr ye geceyim hem turkiye lokasyonlu hemde hicbir sekilde sikayete denk gelmedim baska dezavantajları varsa bilmedgim yazın zira yarın gecis yapmam gerekiyor

*Hostgator Linux hostingdir. Bunun için asp sitelerinizi bu hosting paketlerinde barındıramazsınız.
*Max User 500 sınırı vardır. Sitenizde anlık 500 online geçtiği takdirde siteniz suspended edilir. 500 Online zaten bir dedicated gerektirir.
*İçerik olarak sınırlama var mı bilmiyorum. Ama hostgator hostları içerik olarak pek kontrol etmiyor.
*Herhangi bir sorunda Live Chat'e girdiğinizde 24 saat online desteğiniz olacaktır. Bunun için ana domainizi söylemeniz yeterlidir.
*Ticket sistemi mevcuttur. https://secure.hostgator.com/support.shtml adresinden yararlanabilirsiniz.
*İşlemciyi çok yaran vbullettin gibi forumları denemedim Bunlar için avantajlı mıdır bilemem. Onarcade sitede arkadaşımın sitesi 600 online çıktı anca suspended edildi. Hiti 8-9 k olan siteyi çok rahat kaldırıyordu. Tabii bu scriptin türüne de bağlıdır.
*Ödemeyi yapmadığınız takdirde hostunuz 2 hafta sonra suspended edilir. Eğer iletişime geçerseniz ödemeyi yapar tekrar açtırırsınız.Yani dosyalarınız silinmez.
*Webmasterların en büyük belası iframe virüsler size dadandığında korkmanıza gerek yok. Live Chat ya da Ticket bölümünden virüs konusunu seçerek iletişim kurunuz. Sizin hosting paketinizi virüs taramasından geçirerek temizleyeceklerdir.
*Sitenizin dosyalarını kazara sildiriniz. Yine telaşlanmayın Gator düzenli yedek almaktadır. İletişime geçerek yedeğinizi talep edebilirsiniz.
*Ayrıca 45 gün para iade garantisi de verilmektedir.

Alıntıdır.