-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bilmiyorum ama bana program çok saçma geldi k.bakma insanlar tanımadıkları görmemesi için fotoğraflarını saklıyor siz ise bunları göstermek için program yapıyorsunuz ? Konunuzu kaldırmanızı rica ediyorum. He bu arada imzanızda ki link size ayit değildir umarım. Eğer size ayitse yazıklar olsun diyorum. İyi geceler...
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bu değilde duvarını kısıtlayanlar var onların duvarlarını görmemizi sağlayan program yapsan hiçte fena olmaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Hocam her ne kadar yapılmaması gerken birşey olsa da bu şekilde konuşmanız doğru değil belki buraya konu açmadan önce iyi şeyler düşünüyor du. Yapan arkadaş bir sonraki konu açtığında sizin mesajınız aklına gelecek belkide yine aynı durum olacağını düşündüğünden açmayacak konuyu arkadaş belliki kendini geliştirmek için yapmış eline sağlık deyip daha nazik bir şekilde anlatırsan hem forumdaki huzur bozulmaz hemde yavaş yavaş herkes ne yapacağını bilir :)
Ek olarak: Elinize sağlık hocam..
Başka bir şey içinde yapılabilirdi öyle değil mi? tamam güzel yapmış ta hiç sevmediğim bir şeydir ben başkası görmesin diye saklıyorum zaten birde bu programlar çıktı başımıza. Şimdi diyeceksiniz neden bu kadar sert cevap verdin. Eski sevgilimin resimlerini facebooktan alıp fake hesaplar açılıyordu gına geldi bu tarz düşünen ve çalışan insanlardan. Bu tür şeylere odaklanıp vakit ayıracağına bşka projelerde yapabilirdi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
mrb facebook acıkları üzerinde iş yapan yayın yapan her kişi facebook google sorumluları ve rebbotları tarafından ele gecirilince hakkını alıyor benden tavsiye bu işlerle basınızı agrıtmayın