sanaldarb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Gercekden merak ediyorum Sitem imzamdaki site. film sitesi. diğer film siteleri gibi hiç ama hiç değil. kendi çabalarımla biyerlere gelmeye çalışıyorum. Resimlerde başlıklarda etiketlerde yazı içindeki site keywords'ları falan hep dikkat ediyorum sizce eksik yönleri v armı sitemin varsa söylermisiniz lütfen :o
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilişim hukuku
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Etiket sayılarınız oldukça fazla ve uzun cümle gibi etiketlikten çıkmış.Size kısa süreli hit kazandırsa da ileride sıkıntılarını yaşarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilişim hukuku
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Etiket bence max. 5-6 tane girilmeli.Ayrıca konuyla ilgili anahtar kelimelerin girilmesi yeterli siz tutup ta önce başlığı etiket yaparsanız bu size kısa zamanlı getiri sağlar.Etiket kısmını bildirgec gibi kullanabilirsiniz hatta bana kalırsa etiket kısmını kullanmaya bile gerek yok.
Zaten siteniz kısa sürede iyi yerlere gelse de içerik nedeniyle çok uzun soluklu olmaz.
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani sitenin seosu istediğin kadar iyi olsun film sektöründe işin çok ama çok zor. Hatta sen profesyonel (!) bir seocuylada çalışsan o bile çok zorlanır.
Size bi öneri filmlerinize video ve resim haricinde kesinlikle yazıda koymalısınız. Google de sizi yükselteceğine eminim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci/fotoğrafçı/webtasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel olmuş, emeğinize sağlık.. Fakat Sayfa biraz daha geniş olmalı diye düşünüyorum. Biraz daha yatay çalışırsanız daha hoş durur..
sanaldarb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüm yorumlarınız için teşekkürler hepsinide yapacam : )