-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mybb tema entegre edilmez mi !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ben mybb kullanıyorum fakat ücretli bir forum sistemi alacak olsam xenforo alırdım. Doğru tercih :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
xenforonun türkçe dil desteği var kullanımı kolay lisans ücreti pahalı 140 dolar, indexaraci forum sitem için lisasını aldım.Kullanışlı eklentileri var ama çoğu ücretli bence vbullettin devri artık geçiyor kaliteli ve çok yönlü bir forum kuracaksanız tavsiye ederim, ben kurdum memnunum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kullanıcı ve site yöneticileri tarafından oldukça rahat, kullanışlı bir sistemdir XenForo. Şahsen bir forum sistemi kuracak olsam XenForo altyapısını düşünürdüm. Ancak yine de vBulletin fanatikliğimden vazgeçemezdim diye düşünüyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen öyle. Gerçekten çok kullanışlı. Daha önceden SMF kullanmıştım. En ufak yeri bile değiştirmek için CSS dosyasını indireceksin de, kodu bulacaksın da, değiştireceksin. Hata yaptın mı kopya almadığında düzeltme şansın yok.
Ama XenForo öyle değil, en karışık yerleri bile rahatlıkla admin panelinden değiştirebiliyor, hata yapsanız da tek 1 düğmeye tıklayarak sıfırlayabiliyorsunuz değişiklikleri. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
XenForo herkes çok güze çok güzel filan demiş ama neden güzel olduğunu söylememiş. Ben sana ufakca bilgilendireyim. XenForo indexleri her zaman çabuk attırmanı sağlar. Bir konuyu index atarsa üst sıralara çıkarmana yardımcı olur. vbulletin ile arasında dağlar kadar fark var. ben şuan forum kursam XenForo tercih ederim. yalnız lisanslı olacak.