Webmastertools'a sitenizi yeni adıyla tekrar eklemeniz gerekir. Webmastertools kullandığınız gmail hesabınızda aynı zamanda blogger sitenizi barındırıyorsanız onay gerekmeden direk ekleyebiliyorsunuz diyebiliyorum.
Analytics kodunuz şablonunuzda yer aldığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat olursada Analyticsten yeni kod alabilirsiniz. Zaten çok basit bir işlem.
Yandex hakkında hiçbir fikrim yok fakat arama motoru açısından soruyorsanız eğer ping sitelerini kullanarak Google dışındaki arama motorlarına sitenizin sayfalarını indexletebilirsiniz.
Not: Ping aşırı kullanımda zararlı olabilmektedir. Dikkatli kullanılması gerekir.
Tekrardan iyi forumlar...
Analytics kodunuz şablonunuzda yer aldığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat olursada Analyticsten yeni kod alabilirsiniz. Zaten çok basit bir işlem.
Yandex hakkında hiçbir fikrim yok fakat arama motoru açısından soruyorsanız eğer ping sitelerini kullanarak Google dışındaki arama motorlarına sitenizin sayfalarını indexletebilirsiniz.
Not: Ping aşırı kullanımda zararlı olabilmektedir. Dikkatli kullanılması gerekir.
Tekrardan iyi forumlar...
Hocam peki, anahtar kelimeler de vs. özel domainimizin sıralamaya bir etkisi oluyor mu? Yani blogger uzantısı ile özel com net uzantısı açısından sıralamanın bir önemi var mı? Teşekkürler.