Habercibirlik adlı üyeden alıntı

Bu tip internet sitelerine şimdiye kadar hiç itimat etmedim.Zamanını internette harcıyan ve kolay para kazanmayı uman insanların başvurdukları yol bu tip siteler.ama çoğu emek ve zaman kaybı kanımca.Eğerki domainine uygun sadece kitap satışlarından para kazanmayı düşünmüyor,gerçekten insanlara para kazandırabilcek yolları gösterebilceksen ne mutlu sana

Benim e- kitapla filan işim olmaz hocam. Zaten o tip siteler yalan dolan veriyorlar boş anket siteleri kitapçıgını insanlar kanıyor. 10 tane içerik var para kazandıran sistemleri bile referanssız üyeliklerle veriyorum o derece siz düşünün. Ha bu tip siteler elbet kazandırıyor, ama az miktarlarla malesef. Zaten bu tip araştırmaları yapan insanlar da " ek iş, ek gelir " olarak arıyorlar. Sadece şuan kendi kelimesinin internetten kazan ve benzeri aramalarının aylık 500 K araması var. Bende boşuna emek vermiyorum, kimse boşuna emek vermez. Adsenseden tık başına bu tür siteler iyi para veriyor. Düşünün Forexi, Gooması daha neleri var. Ama kelimelerde oturtmak önemli.

Ek Olarak:

YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Domain ile ilgili görüşüm standart , farklı ve özel değil.

Her insanın görüşü farklıdır. Sizin görüşünüzede saygı duyarım. :)