vatan mı güldürmeyin arkadaşlar, yıllardır bu işteyim yani yaşımın verdiği anlamadan,ilgiden ötürü bende sistem topladım 3500 tl ile 2 yıl önce daha ultradan aşağı düşmedim piyasada en yüksek grafiğe sahip oyun crysis 3 ultrada oynuyorum. eğer vatandan alırsanız batarsınız neden? paranız ile rezil olursunuz. vatan normal fiyatından daha pahalı satıyor, h.sonu %25 indirim var diyor fiyatları piyasa fiyatına çekiyor millet indirim sanıyor.

internette çok sağlam yerler var bakabilirsiniz veyahut kadıköyde 2 yer var ekran artı için exa seçimimdir diğer parçalar için eksenbilgisyar.

seçim ise amd alma amd ne abi çöp işlemci benim için. oyun için toplayacaksınız bende oyun için topladım ama öyle bir zaman geliyorki şu programıda kasmasın v.s. diyorsunuz intel almanız yanındayım.

intel hem oyun hemde işlem gücü bakımında yani program v.b. uygulamalarda tam performans verir ve az tüketim yapar çok ısınmaz stok fan ile bile.

amd ise ısınır sadece oyunda performans gösterir o gösterdiği performans bile yine intele yetişemez. şuan amd nin 8 çekirdekli işlemcisi intel i5 2500k ile denktir.

amd sadece oyun oynatır oda yarım yamalak intel alın arkasına bakmayın.

ekran kartı ise nvidia tabiki de başka seçenek koymayın aklınıza. intel-nvidia ikilisidir bu işlerde. 8 gb ram de yeterli çünkü 16 gb ram isteyen oyunlar yok 2 senesi var rahat o oyunların ki ozaaman geldiğinde alırsınız 8 gb daha çünkü şuan en yüksekde crysis var onu ele alalım o bile 8 gb ram kullanmıyor 16 gereksiz olur.

anakart-ekran kartı-dvd+rw asus marka olsun
power-ram-kasa corsair marka olsun

bakın markalar önemli kaçıyor bu tür ürünlerde. eğer isterseniz size sistem toplarım uygun fiyata...