-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar arkadaşlar,
dün .futbol uzantısıyla gundem.futbol alan adını satın aldım. Ancak kullansam mı yoksa satışa mı çıkarsam karar veremedim. Sizce ne yapmalıyım. Satarsam da ne kadar değer biçmeliyim?
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kullanabilirsin simdi satmaya kalksan cok ucuza gider.Yeni oldugu icin fiyat belirlemek zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dk2014.gundem.futbol
Dünya kupasına 1 hafta var dünya kupası ile ilgili özel tasarımlar haberler felan çok iyi olur.
Sporx gibi mesela onlar açmış (dk2014.sporx.com) gibi onlardan esinlenebilirsin büyük turnuvalar organizasyonlarda da böyle şeyler yapabilirsin. Bence devam et değerlenir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Emre1903 adlı üyeden alıntı
dk2014.gundem.futbol
Dünya kupasına 1 hafta var dünya kupası ile ilgili özel tasarımlar haberler felan çok iyi olur.
Sporx gibi mesela onlar açmış (dk2014.sporx.com) gibi onlardan esinlenebilirsin büyük turnuvalar organizasyonlarda da böyle şeyler yapabilirsin. Bence devam et değerlenir...
Önerileriniz için teşekkür ederim. Değerlendirmek daha mantıklı duruyor gerçekten de. Tabi bunun için de biraz masraf yapmam gerek. Emek vermezsen, harcamazsan, kazanamazsın.
Kendi kendime öneri sundum sanki :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com