HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Facebook 'da 500bin beğeni alman ne kazandırıyor peki mesela? Yani zaten sen ben alamayız onu markalar alırda, hadi bir sayfamda gönderi attım, 500bin beğeni aldı ee? :) Bağlantıya tıklanmadıktan sonra, attığım fotoğraf, şarkı beğenilmiş bir getirisi yok -Webmaster gözünden-.

Twitter 'da Katy Perry 'nin hayranları ne düşünür de paylaşır onu bilemem de bana Twitter 'dan gelen bağlantı tıkı, Facebook 'dan daha fazla. Twitter 'da 1 hesabım var 2800 takipçili, Facebook 'da kendi hesabım hariç, 4 tane 2500 'erlik sayfa, belki 50 tane de grup var irili ufaklı ama tık yok. Facebook kullanıcısı laklaktan öteye geçmeyen kitle oldu.


Hocam bu sizin facebookdaki kitlenize bağlı birşeydir ve yaş ortalamasına mesela benim arkadaş listemde 5 bin kişi var kendi bloğuma yazı giriyorum 1 saat paylaşıyorum 1000 tık geliyor twitterde 20K takipcim var paylaşıyorum 50 ziyaretçi bile gelmiyor bu çevrenizdeki kitleye bağlı birşeydir yani gidip müzik sayfasında webmaster ile ilgili bir içerik paylaşırsanız tabiki kimse girip okumaz