phpmyadmine gir wp-users tablosundan şifreni değiştir(şifreni md5 olarak şifre satırına gir.) daha sonra wp admine girebilirsin,
Loglardan da nasıl girmişler bak, ona göre bi çözüm yolu bul.
Loglardan da nasıl girmişler bak, ona göre bi çözüm yolu bul.
loglardan nasıl girildiğine nasıl bakabiliyoruz acaba? bilmiyorum da anlatırsanız sevirim :)
Ek Olarak:
wp kullaınyorsanız wpnin standart temalarında bir açık var bu açık yardımı ile hackleniyor wp siteler benim farklı a classlardaki 15 sitemde wpnin standart temalarındaki açık nedeniyle hacklendi.
Sağlam bir güvenlik eklentisi ve wp admin panelinizin yerini değiştirmenizi tavsiye ederim o zaman sadece user tablosunda değişiklik yapabiliyorlar başka bi halt yapamıyorlar.
Ek Olarak: Güvenliğiniz için bilinen temaları kulanmayın açıklarını tesbit edip dorkla tema aratıp buldukları tüm siteleri hackliyorlar marifetmiş gibi.
ayrıca panelde bir site hacklendi mi diğerlerinide öttürüyorlar malesef.
çok geçmiş olsun.
size kendim kulandığım wp all in one securty eklentisini tavsiye ederim.
Sağlam bir güvenlik eklentisi ve wp admin panelinizin yerini değiştirmenizi tavsiye ederim o zaman sadece user tablosunda değişiklik yapabiliyorlar başka bi halt yapamıyorlar.
Ek Olarak: Güvenliğiniz için bilinen temaları kulanmayın açıklarını tesbit edip dorkla tema aratıp buldukları tüm siteleri hackliyorlar marifetmiş gibi.
ayrıca panelde bir site hacklendi mi diğerlerinide öttürüyorlar malesef.
çok geçmiş olsun.
size kendim kulandığım wp all in one securty eklentisini tavsiye ederim.
bende eklentilerin sıkıntı çıkardığını okumuştum. bu eklentilerin güvenilirliğini nasıl ve nereden kontrol edebiliriz acaba? ve bu önerdiğiniz eklentinin çalışma mantığı nedir? napar yani. açık olduğu zaman eklenti meklenti dinlemez yani mantıken :)