-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eveeet arkadaşlar :) büyük bir sorunun cevabına bugün çok sevinçli bir şekilde öğrendim..
Bildiğiniz üzere telif hakları nedeniyle kapanan kanalınıza youtube 6 ay beklemenizi söyler.
Benim ana kanal hesabımın altında alt kanallar vardı hepsi telifden gitti ancak ana kanalımda sadece benim hazırladığım videolar vardı. Kanal aralık ayında telif haklarından sonra para kazanma özelliği kapandı.
vee üzerinden 6 ay geçti bugün bir baktımki para kazanma özelliği aktif hale gelmiş.
Bu büyük sorunun cevabına gelelim evet 6 ay sonra youtube kanalınızın para kazanma özelliğini açıyor.
Bende bir kaç gün öncesine kadar yeni kanal açmayı düşünmüştüm iyiki açmamışım :)
mutluyum :D
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
benim 2 yıllık kapanan sitem var halen kapalı bir yeremi başvuru yapıyorsunuz videolarım toplam 1 milyonu aştı izleme
www.gunceltarifler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
emre29 adlı üyeden alıntı
benim 2 yıllık kapanan sitem var halen kapalı bir yeremi başvuru yapıyorsunuz videolarım toplam 1 milyonu aştı izleme
yok hocam para kazanma özelliğinin pasif hale gelmesinden bahsettim. Açıkcası youtube da 6 ay bekleme ibaresi mevcuttu ama bunu öğrenen olmamıştı çoğu kanalını siliyordu. Benim kanalımın para kazanma özelliği tekrar aktif oldu dedikleri gibi 6 ay sonra açıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
benim hesap adsense banlı ondan açılmıyor sanırım
www.gunceltarifler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
muhtemelen ondandır hocam adsense banlı ise açılmaz aman diyim adsense hesabınız kullanmadığını serbest bir hesap olsun. Burdan diğer arkadaşlara tavsiyem adsense ile youtube hesabınızın emaili bir olmasın :)