IBRA
Nothing
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar sadece Photoshop ve arada sırada oyun olarak Minecraft oynuyorum. MC'yi Ubuntu destekliyor-java zaten- ama Photoshop'u desteklemiyormuş.Bi program çalıştırıyor deniliyor ancak oda yavaş felan dediler. Bilgili bi abimiz yardımcı olabilir mi ?
Ubuntu'ya geçme sebebim ise Linux'u hep merak etmişimdir, belki bişeyler öğrenirim merakı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Usb veya harici hddne live cd olarak kurabilirsin.böylece hep yanında olur ve windowsun gitmemiş olur yada windowsun yanında çalıştırırsın.Linux dünyası karışık ya birsürü işletim sistemi masaüstü ortamları var ubuntu bence en kötüsüdür bilmiyorum benim pcden dolayı bana öyle gelmiş olabilir.Sadece ubuntuya bağlı olma 2,3 dağıtımı dene bulursun kendine göre bişiler bana linux mintin gideceğini gördüm ama kullanmıyorum ilerde belki tam anlamıyla geçerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende corel ve photoshop yüzünden windows kullanıyorum yoksa ubuntudan şaşmazdım.Bu zamana kadar gnoppix,suse,mandrake,pardus ve ubuntu kullandım ama en geliştirileni ubuntu oldu.Ama oyun oynarım belki diyorsanız hiç tavsiye etmem.Ne kadar wine kullanılsada bu iş linux işi değil.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dsadada
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence direkt geçme zorlanırsın.
Bak ben aktif bir linux kullanıcısıım yaklaşık bir yıldır ve şuan bilgisayarımda W8 Ubuntu 13.10 ve Kali Linux yüklü, ilk başlarda yani bu linux kullanmaya başladığım zamanlarda çok zorlnamıştım özellikle yazılım kurmada veya terminal penceresini kullanmakta filan tabii insan zamanla alışıyor fakat benim sana önerim ille de ubuntu kullanacaksan HDD'nin bir kısmını kullan bi kısmıda windowsta kalsın, yoksa çok zorluk çekersin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgi işlem müdürü
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
eskiden wubi vardı çok kolaydı kurulum ama wubi sonlandırıldı sebep de sanırım ileriki zamanlarda wubi ile kurulmuş ubuntunun yavaşlama sorunuydu.
Fakat windows üzerinde dualboot ile kurulabiliyor benim 2.partitionumda kurulu. bu aşamada yine wubi kullanıyor sistem. ve gayet kolay.
başarılar.