bulutweb
Web & Grafik Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bende evdeki dijitürkü iptal ettirmeye karar verdiğimde internette ufak bi araştırma yaptım.
Herkes inanılmaz zor, kapatmıyorlar vs. neler neler yazmış. Acayip gözüm korkmuştu.
Müşteri hizmetlerini aradım, kapattırmak istiyorum dedim.
Kapatmak istediğize dair bir fax çekmeniz gerekiyor dediler.
Fax çektim, ertesi gün cep telefonuma mesaj geldi. 7 gün sonra kapatılacaktır diye.
7 gün boyunca arayıp çeşitli önerilerde bulundular, hatta kapatmayın bedava izleyin bile dediler.
Hiç birine olumlu cevap vermedim, 7. günün gecesi kapandı.
Yani korkacak hiç bişey yok arkadaşlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bi ülkü ocakları birde digiturk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allah belalarını versin onların. Aynı durumu bende yaşadım. Şuan ödenmemiş taahhüt farkı hala bekliyor. İstanbul genel merkezini parmakladığımın hoşafı allandıra ballandıra 360 tl lik alet edevat hediye ediyoruz diye diye kabul ettirdi. Onun öncesinde 2 ay boyunca hem aranıyor hemde cepten taciz ediliyordum zaten. 50 Bin defa aramayın beni dediğim halde! 1 yıl boyunca uğraştım durdum en son ocak ayının başlarında tamam kapatalım dediler. Mart ayını buldu kapanması.
Kapatalım dediklerinden sonra 3 ay boyunca neler yaşadım neler. Beni arayıp faksın ulaştığına ve iptal işlemlerinin başlayacağına dair güya bilgilendirme yapacaklar ama bilinçli olarak sesi ordan kısıp "Sizi aradık ama ulaşamadık" demeye getiriyorlar. Ben böyle kitapsız ALLAHSIZ görmedim. 3. ye aynı şeyi yapmaya kalkıştılar. Bu sefer ben aradım. Avazım çıktığı kadar bağırdım çağırdım sövdüm. Allah-Kitap girdim bunlara. Ertesi gün en yakın bayimize uğrayıp işlemlerinizi yapabilirsiniz dediler. Ben böyle **************, sahtekar, iki yüzlü bir firma görmedim. Ocak ayından mart ayına kadar defalarca kampanyalar ve ücretsiz hizmetler teklif ettiler. Kapanma süreci olan 3 ayın faturaları ayrıca bana girdi. Şimdi birde abonelik başlattığım paketin taahhüdü için ayrı, hesap taahhüdü için ayrı para istiyorlar. Sırf bunlar için site açıp kampanyalar hakkında milleti bilinçlendirme yoluna gidecem. Taahhüt var, şu kadar sürüyor, ajantajı, dezavantajı şunlar diye yazacam. Yüzsüzlerin yüzü yokki tükürelim. Bunlara ne desen boş. Adamın ağzına s.çtım daha hala beyfendi diyor. ne diyeyim daha
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bende bu aralar iptal ettiricem ama illaki fax istiyorlar.