Sorun anlayış sorunu belli ki.. Demek istediğimi ilk mesajımda açıkça belirttim. Yeni internet yasası sansür değil site kapatma olmayacak denilerek anlatılmamışmıydı. Sadece zararlı içerik engellenecek siteler kapatılmayacak şeklinde açıklanıp alelacele yasa meclisten onaylattırılmamışmıydı.
Diyorum ki yalanmış bu. Alanen yeni internet yasası sansür yasası. Sen bir gün savunduğun kişilerin yaptığı bir yanlışı dile getirmek istediğinde internette elinden gidince sesini nereden duyuracaksın.
Diyorum ki yalanmış bu. Alanen yeni internet yasası sansür yasası. Sen bir gün savunduğun kişilerin yaptığı bir yanlışı dile getirmek istediğinde internette elinden gidince sesini nereden duyuracaksın.
Amma saçmalamışsın sen de be kardeşim. İncicaps söz konusu ise sansürse sansürü savunurum kusura bakmayın. Sayfa yasaklanacakmış koca devlet incici liselilerin linklerini mi takibe alacak tek tek? Ağzı küfürden başka birşey bilmeyen yüzlerce incici var hangisinin hangi paylaşımını engelleyecek? Hem anasayfaya girince +18 den küfürlü capslere kadar her şey açık açık ortada. Farzet devlet bu linkleri engelledi inci capsten geriye ne kalacak sanıyorsun? Yararlı bir içeriğini göster desem 1-2 link sayamazsın. Hani tamam yasaklara karşı olun da b..nu da çıkartmanın lüzumu da yok.