-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Conqueror adlı üyeden alıntı
İnterneti sadece senin yaşındakiler kullanmıyor. Çocuklarımız da bilgisayar başında. İnci tayfasının pislikleri sayesinde yeni nesil bilgi üretmek yerine yeni küfürler üretme yarışına giriyor. Şayet DNS ile gireceksen sen gir engelleyen yok. Tib'in bu engellemesi aslında ne kadar bencil düşünen insanlarımızın olduğunu da gösterdi. Madem yasaklara engellere karşısın biri sana buradan sövse forum yönetimi de söven kişiyi banlasa buna da karşı çıkar mısın? Çok komiksiniz ya.
Bu bencillik değil insanların beyinleri neyin kötü neyin iyi olduğunu anlayacak kapasitededir.Bir şeyi yasaklarsan onun üzerine daha çok gidilmesini sağlarsın.Küfür hayatımızın bir parçası iyi bir şey değil ama bu bahsedilen platform dışında hiç bir sitede küfür edilmiyor mu ?
Not:Bak küçük bir örnek sitende ki
video burda neler konuşulduğu bildiğin halde neden yayınladın ?
"Gafasına göre takılan adam"
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İngilizce bilmiyorum malesef buna binayen yayınladım. Türkçe küfür edenleri savunup sitemdeki bir ingilizce videoyu göstermen gerçekten komik. Üstelik ülkede bazı kişilere ana avrat söven kişilerle yayınladığım videoyla uzaktan ve yakından alakam olmayan beni aynı kefeye koymandaki absürtlüğe değinmiyorum bile. Hangi kafayla inci tayfasını savunduğun anlaşıldı tartışmaya dahi girmeye gerek görmüyorum.
1-Bahsettiğin siteyi savunmuyorum ilk defa bugün burda ki link'e tıklayıp girdim inanmak ya da inanmamak senin elinde.
2-Küfürün ingilizcesi ya da başka bir dili yoktur sonuçta küfür ediliyor.
3-Video ile senin alakan var dediğimi hatırlamıyorum.
4-Burası siyaset platformu değil ve ben siyaseti hiç sevmem ama ne yazık ki 1 yıldır herkes siyasetçi oldu.
5-Seninle tartışmıyorum sen benim yazdığım yoruma yorum yaptığın için cevap veriyorum iyi geceler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1- Bahsi geçen videoda dil bilgim olmadığı için küfür geçtiğimden dahi haberim yoktu.
2- Küfürün dili yoktur ama ben etmişim gibi imalı imalı konuşup bizzat küfür edenlerle kıyaslama yapmayacaksın o zaman.
3- Video ile alakam yoksa ne diye burada delilmiş gibi gösterip artislik yapıyorsun?
4- Siyaset forumu olduğunu söylediğimi ya da bir siyasi lider hakkında konuştuğumu hatırlamıyorum. Siyaset yaptığımı nerenden uydurdun?
5- Tartışma zaten çünkü konuştukça saçmalıyorsun ve bu saçmalıklarına cevap vermek zorunda kalıyorum.
Daha fazla uzamasın konu iyi geceler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Yorumları okudum da, bu bize müstahak bile dedim kendi kendime. İnsanların ahlakları sizi neden ilgilendirir ki, size göre yanlış olan bir şey başkasına göre de mi yanlış olması gerekiyor? saçmalık
Size ne millet nerede vakit geçiriyorsa, ona buna laf söylüyorsa. Bu devletin bir yasası var, dalga geçilmeyecek şeyler kanunda belli, bunun haricinde siyasilerle ırklarla yada şahıs üzerine yapılan "capsler" sizi ilgilendirmez. Beni de ilgilendirmez.
Artık her şeyimizi sansürlemeye başladılar, yazılan yazılar, haberler, videolar, ses kayıtları,siteler aklınıza ne geliyorsa.
Daha durun yeni başladı İran olmadan da ses çıkarmaz bu ülke.(belki olunca da ses çıkarmaz)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
cidden sevindim. ne kadar komik olsa da insanları aşağılıyorlar.
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad