Cadde Media adlı üyeden alıntı
Görüp göre bileceğim en dadink telefon. Ekran yok onda hiç bir performas alıcağın birşey yok. Kıyaslayalım telefonlar.Sen arkadaşından örnek vermişsin benim 2 arkadaşımda aldığının ilk haftası sattı İphone beş para etmez.
Çok sığ düşünüyorsun, yaşına veriyorum bunu. İnsanların ihtiyaçlarına göre değişir beğendikleri telefon modeli. Sen Samsung aşığı olabilirsin performansı çok iyi diyebilirsin ancak o senin kullandığın widgetlar yüzünden telefon ilk açıldığında yarı yarıya ram yiyor. Benim widget'a ihtiyacım olmadığı için sıkıntı olmuyor.
Genelde iş için Iphone marka telefon kullanılır, gerek dayanıklılığı gerekse diğer markalara göre daha az arızalanmasından dolayı tercih ediliyor Iphone. Bana kalkıp yok işte ilk aldığında bozulan Iphone cihazlar var deme, çünkü teknolojik cihaz almak kumara benzer eğer üretim hatası varsa yapabileceğin hiç birşey yok ne yazık ki.
Ayrıca Samsung o kadar kaliteli ise neden fiyatları bu kadar hızlı düşüyor düşündün mü hiç ? Iphone alan insanlar telefonunu kolay kolay satmıyor bu bir gerçek senin 2 arkadaşın sattı diye diğer insanlar satacak diye bir kural yok.Samsung marka telefon alan insanlar 1-2 sene içinde telefon değiştirme gereksinimi duyduğu için piyasa fiyatları aşağı çekiliyor. Ayrıca senin küçümsediğin Iphone telefonlarına hala güncelleme getirebiliyor, senin aldığın Android telefonda ne zaman güncelleme çıkacak yada ne zaman güncelleme desteği bitecek bilmiyorsun bile. 3 senelik telefon olan Iphone 4S'e iOs 8 güncellemesi gelecek bunları hesaba katman gerekiyor.
Ayrıca burayı tarışma konusuna çevirmek istemiyorum, eğer saygılı bir şekilde tartışmak istiyorsan bu konuyu özel mesaj ile ulaşabilirsin bana