if (function_exists('the_views')) { echo ' •'; the_views(); };
edit_post_link(__('Edit This'), ' • ');
kod buraya gelecek ama diğerlerine nazaran sağa yaslanması lazım }
kod buraya gelecek kısmına aşağıdaki paylaşım kodunu eklemek istiyorum, kodlama bilgim zayıf o yüzden düz haliyle koyunca çalışmıyor tema. Sizlerden bu noktada yardım bekliyorum. Şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim.
css de istediğin değişiklikleri yap nasıl durmasını iztiyorsan tamamdır..
sağol dostum, dediğin gibi oldu, işe yaradı. Yalnız bir soru daha sormak isterim ben bu link kodunu öylesine kafama göre yaptım ama yazıının link bilgisini çekmiyor.
aşağıdaki gibi değişiklik yaptım gene aynı oluyor. yani linkin üzerine mause ile geldiğinde aynı yukarıdaki çıkıyor böylece paylaştırmak istediğim yazıyı paylaştıramıyorum. Bunu doğru çalışır şekilde nasıl linklendirebilirim?
sağol dostum, dediğin gibi oldu, işe yaradı. Yalnız bir soru daha sormak isterim ben bu link kodunu öylesine kafama göre yaptım ama yazıının link bilgisini çekmiyor.
aşağıdaki gibi değişiklik yaptım gene aynı oluyor. yani linkin üzerine mause ile geldiğinde aynı yukarıdaki çıkıyor böylece paylaştırmak istediğim yazıyı paylaştıramıyorum. Bunu doğru çalışır şekilde nasıl linklendirebilirim?