lostyazilim
tr.link

WhatsApp'a Yeni Özellikler

10 Mesajlar 1.179 Okunma
lstbozum
tr.link

baran1905 baran1905 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 49 / 58
  • Ticaret 0, (%0)
19 milyar dolar gibi finansal bir boyutla Facebook'a geçen popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, tabletler için de optimize edilmiş bir versiyonu da dahil olmak üzere birçok yeni özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İddia edildiğine göre 400 milyon kullanıcıya sahip uygulamaya Temizleme Özelliği, Gece Modu, iOS için Hızlı Cevap verme özelliği, gibi özellikler gelmesi bekleniyor. Gece modu özelliği kullanıcıların göz sağlığını düşünen uygulama bu özellikle mevcut tasarıma göre çok daha karanlık bir sürüm ile kullanıcıların gözlerinin yorulmasını en aza indirmek istiyor.

WhatsApp, rakibi konumunda olan Snapchat'ın özelliği olan kullanıcıların anlık görüntü silme süresini ayarlayabildiği benzer bir özelliğe yeni sürümde yer vermesi beklenirken mesajlaşma uygulaması iOS 8 hızlı cevap gibi birçok özelliği sunacağı belirtiliyor. Ayrıca uygulamanın yeni sürümü tıpkı BBM gibi Arama Özelliği ile kullanıcılara Şebeke veya Wifi üzerinden telefon görüşmeleri yapmak için izin verilmesi beklenirken

bu özelliklere ek olarak :

Fotoğraflarınızı hızlı paylaşmak için homescreen butonu, bir arkadaşınıza servis için ödeme (yılda 0,89 €), sohbetlerde uzun video gönderme, bir widget ile ana ekranda okunmamış iletileri görüntüleme(Android 3.0 ve üstü için) , profil fotoğrafı ve grup simgelerine paylaşmak veya kaydetme gibi seçenekler eklenirken kullanıcıların gönderebileceğiniz sohbet geçmişi artırırken bazu Sony akıllı telefonlarda emoji gönderme sorunu giderilirken samsung Galaxy Note 3 ve diğer Sony akıllı telefonlarda sesli notlar kayıt sorunlarıda çözülürken uygulama mevcut destek dillerine ek olarak Hintçe dil desteğini de ekledi.

Kaynak: http://www.yasamkalemi.net/2014/06/whatsappa-yeni-ozellikler.html

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Ne zaman gelecekmiş bu yenilikler?

gencseen gencseen Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 75 / 19
  • Ticaret 1, (%100)
bende uyarı verdim şimdi 2 gün sonra güncellenecek diye ama

Knotist Knotist www.muzikyazilari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Müzisyen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 57 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Güzel gözüküyor. Fiyatının bu denli uygun olması da çok ayrı bir avantaj.

wmaraci
wmaraci

Platin Platin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
WhatsApp facebooka nezaman geçti ozaman benim için zaten bitti ,viber tek geçerim

Ben kabusla büyüdüm hayal kurmak ne haddime ?

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Platin adlı üyeden alıntı

WhatsApp facebooka nezaman geçti ozaman benim için zaten bitti ,viber tek geçerim

Herkes böyle diyor niye facebook satın alınca bitirdiniz whatsapp'ı ? Bence daha iyi bile oldu aslında, daha işinde uzman insanların yönetiminde oldu, siz neden böyle düşünüyorsunuz?

• Üyelik 06.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Herkes böyle diyor niye facebook satın alınca bitirdiniz whatsapp'ı ? Bence daha iyi bile oldu aslında, daha işinde uzman insanların yönetiminde oldu, siz neden böyle düşünüyorsunuz?

hocam 1 euro ya yakın bir ücretlendirme yaptıkları için gözümde bitti çünkü herşey böyle başlıyor 1 euro derken bu rakam zamanla artacak insanları iycene bağımlısı haline getirdikten sonra 10 euro bile deseler insanlar ödeyecek o parayı , yani bu şark kurnazlığı denebilir. whatsapp kullanmamız onlara yeterince para kazandırıyorken insanoğlunun bastıralamaz aç gözlüğüğü bitmiyor hocam malesef.

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

hocam 1 euro ya yakın bir ücretlendirme yaptıkları için gözümde bitti çünkü herşey böyle başlıyor 1 euro derken bu rakam zamanla artacak insanları iycene bağımlısı haline getirdikten sonra 10 euro bile deseler insanlar ödeyecek o parayı , yani bu şark kurnazlığı denebilir. whatsapp kullanmamız onlara yeterince para kazandırıyorken insanoğlunun bastıralamaz aç gözlüğüğü bitmiyor hocam malesef.

2 yıldan fazla kullanıyorum, süresinin bitmesine 1 ay kala telefona format attım 1 yıl daha uzadı, 2 yıldır süresi bitsinde parasını vereyim diye bekliyorum. 1 euro'nun 10 euro olacağını sanmıyorum zaten kazanacaklarını kazanıyorlar, ben 5 euro bile veririm bu hizmete.

• Üyelik 06.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

2 yıldan fazla kullanıyorum, süresinin bitmesine 1 ay kala telefona format attım 1 yıl daha uzadı, 2 yıldır süresi bitsinde parasını vereyim diye bekliyorum. 1 euro'nun 10 euro olacağını sanmıyorum zaten kazanacaklarını kazanıyorlar, ben 5 euro bile veririm bu hizmete.

tabiki hocam telefona format atıp beleş devam etmekte akılcı bir çözüm geliştirmişsiniz :rolleyes: bence formata devam edin 1 euro vermeyin Zuckerberg yeterince zengin oldu :D

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

tabiki hocam telefona format atıp beleş devam etmekte akılcı bir çözüm geliştirmişsiniz :rolleyes: bence formata devam edin 1 euro vermeyin Zuckerberg yeterince zengin oldu :D

Onun için formatlamamıştım halbu ki ama 1 yıl güle güle kullanın deyince güzel oldu yani :) Birde artık numaraya göre süre veriyorlar sanırım, arkadaş aynısını yaptığında 1 aylık süre verdi zaten hemen hemen o kadar vardı..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al