-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitem bugün google den ban yedi, hiç bir şekilde aramalarda çıkmıyor, webmaster toolsa baktığımda Manuel İşlemlerde böyle bir uyarı var,
Bu site Google'ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni ihlal ettiği anlaşıldığından Google sonuçlarında iyi performans göstermeyebilir.
Tam spam
Bu sitedeki sayfaların saldırgan spam teknikleri kullandığı belirlendi; örneğin, otomatik olarak oluşturulmuş anlamsız kelimeler, gizleme, başka web sitelerinden içerik toplama ve/veya Google’ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni tekrar tekrar ve çok kötü şekilde ihlal.
Bu Durumda Ne Yapmam Lazım, Sitemde yaklaşık 7000 konu var, hepsinin açıklama durumunumu kaldırmam lazım, öneriniz nedir, tekrar değerlendirmeye göndermem için,
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cok gecmıs olsun hocam.işin zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam spama düşmüssünüz 7000 konunun hepsi kopyala yapıştırmı eğer öyleyse saten birşey beklemeyin sitenizden.
Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kopyala yapıştır değil hocam video konularında yani acıklamada anlamsız kelimeler algılanmış, burda ifade ettiği gibi (otomatik olarak oluşturulmuş anlamsız kelimeler) bu yüzden 7000 konuda değişik acıklamalarda bulundum bunu kastediyor, bundan sonra ne yapmam lazım, olan olmuş zaten, bu gibi durumlarda en iyi yol nedir,,,
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bilmiyorum ne kadar çözüm olur ama o söylenen konulardaki anlamsız kelimelerin hepsini düzenle ve kaldır.
Spam olarak algılanan linklerin varsa hepsini sil veya googletools dan hepsini engelle.
Daha sonra yeninden değerlendirme için googlewebmastertolls dan istek gönder, bu sekilde çözülebilebilir.
Çözülmezse yeni bir domain al ve 301 yap.
Allah kolaylık versin...
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam 7000 konu var hepsinde acıklama var, hepsini tek tek acıklamalarını silecekmiyim,
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
O yüzden Allah kolaylık versin demiştim. Başka bir çözüm varmıdır bilmiyorum.
isparakariyer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
SparTaCuS adlı üyeden alıntı
peki en kestirme ve en uygun yol hangisidir, sonuçta 7000 konuyu tek tek düzenleyip acıklamasını kaldırmak zor,,,
Ek Olarak:
peki 301 yönlendirmesine nasıl bakıyorsun... benim site geniş içerikli, dolu bu yüzden tam spami yedik... zaten çoğu kişi yemiş spamı
yeni domain al sıfırdan başla gg wp
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net