-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wubi projesi eskisi kadar destek almasa da hala iso ların içinde geliyor. Kolay kurulum için iso yu deamon tools gibi bir programla çalıştırın. İçindeki wubi.exe yi masaüstüne kopyalayın ve çalıştırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ubuntu , mint ve diğer birçok hafif linux sürümlerini denedim, eğer amatör iseniz öğrenicem bu linuxu diye heves için kuracaksanız tavsiye etmiyorum (ben bilgisayar donanımım düşük seviyede olduğu için kullanmıştım yani mecburen..) size birçok zorluk çıkartır ve tam stabilite sağlayamazsınız donmalar ağırlaşmalar bazen çok hızlanmalar sebesiz siyah ekranlar bu liste böyle uzayıp gidiyor.. en sonunda kurdum Window 8'i rahatladım vallahi..
Ben kabusla büyüdüm hayal kurmak ne haddime ?
sertacid
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayarına Mac kurmayı deneyebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Data Scientist
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Buradaki arkadaşların en son hangi tarihte Ubuntu kullandıklarını bilemiyorum fakat Ubuntu kullanım açısından zor bir işletim sistemi değil, aksine oldukça kolay, hiç zorlanacağını zannetmiyorum. Temel bir windows kullanıcısı çok çok rahat bir şekilde ubuntu kullanabilir.
Donma ağırlaşma siyah ekran vb. olaylardan bahsedilmiş, böyle bir olay yok. En performanslı ve sorunsuz çalışan dağıtım Ubuntu şu anda.
2 kişi bu mesajı beğendi.
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konuyu açan arkadaşımız ve merak edip konuya giren linux meraklılarına tavsiyem
elementary OS http://elementaryos.org/ denemeleridir. Ubuntu da kullandım ama elementary OS, -elementary OS, Ubuntu tabanlı olmasına rağmen- Ubuntu'dan daha kararlı, hafif ve hızlı. Ubuntu'da en sevmediğim şey Unity Launcher. Solda başlatıcı hiç mi hiç kullanışlı değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
coder, bike rider, hobbyist photographer